Ace Magazine
Image default
Industrie

Gebruik van kassasystemen

Een kassasysteem is als een kassa met hersens en kan worden onderverdeeld in drie basiscomponenten:

Hardware:

Een POS heeft hardware waarmee u betalingen kunt accepteren. Als u een nieuw kassasysteem koopt, moet u er rekening mee houden dat dit alle vormen van betaling accepteert, inclusief contant geld, creditcards (vooral chipkaarten) en mobiele betalingen. Als u het voor uw bedrijf koopt, moet het POS-systeem ook bonnen afdrukken, contant geld in kassalades opslaan en ook streepjescodes scannen.

Software:

De software werkt als uw commandocentrum. Op een basisniveau stelt het u in staat om items in uw bibliotheek te zoeken en de verkoop binnen te halen.

Betalingen:

POS-systemen maken het ook mogelijk om na elke verkoop geld naar bankrekeningen te leiden.

Zelfs heel kleine bedrijven profiteren van een goed kassasysteem. Totdat u een solide systeem heeft om elke verkoop elektronisch te registreren, is het moeilijk om een ​​nauwkeurig begrip te hebben van wat u verkoopt.

Met een goed kassasysteem voor kleine bedrijven kunt u elke verkoop veilig afhandelen en beschikt u over de juiste software om uw administratieve taken nauwkeuriger te regelen. Voor kassasystemen voor kleine bedrijven moeten prijs, veiligheid, beveiliging en bruikbaarheid de belangrijkste factoren zijn bij het selecteren van het beste kassasysteem.

De mobiele kassa biedt ook voordelen in de reisbranche. De snelheid en beschikbaarheid van mobiele netwerken stimuleren de vraag van consumenten naar een nieuwe klasse reiservaringen. Reizigers veronderstellen minder te wachten, minder contant geld, minder credit cards en papieren bonnetjes bij zich te hebben. Met mobiele POS kunnen hotelgasten drankjes bestellen op het moment dat ze besluiten dat ze er een willen, zonder achter elkaar te wachten. Het mobiele apparaat kan meer dan simpelweg meer transacties snel verwerken. Het kan ook gegevens opslaan. Het verkorten van de tijd die nodig is om een ​​verkoop te voltooien en uw bedrijf in staat stellen om on-demand te verkopen. Hiermee kunt u reageren terwijl een potentiële klant klaar is om een ​​aankoop te doen. Het verbetert ook de veiligheid. Met mobiele POS kunnen kleinere bedrijven profiteren van de veiligheidstechnologieën. Een van de grote voordelen van mPOS is dat de apparaten het aankoopproces efficiënt en nauwkeurig maken. In vergelijking met de handmatige creditcard-imprinter van weleer, is mPOS sneller.

Micro-geldautomaten:

Micro ATM is een kleine en handige POS-automaat. Micro-geldautomaten stellen klanten in staat om financiële transacties uit te voeren, zoals storting, opname en overboeking van geld. Het is eigenlijk een miniversie van een geldautomaat. Het zijn veranderde verkooppunt terminals, deze terminal kan bank netwerken via GPRS verbinden om banktransacties uit te voeren. Deze machine heeft ook een kaart veegfunctie en een vingerafdrukscanner. Het is een draagbaar apparaat, dus het is gemakkelijk mee te nemen, eenvoudig op te zetten waar u maar wilt en u kunt ook online pinautomaat kopen.

De micro-geldautomaten kunnen de volgende transacties uitvoeren:

*                       Storting

*                       Geld Opnemen

*                       Geld transfer

*                       Balans onderzoek

* Acceptatie van serviceaanvragen

 

Mobiele pinautomaat bieden klanten veilig en gemakkelijk direct contant geld op elk evenement, wat betekent dat ze geld hebben om te gebruiken zonder ooit een voet buiten het evenement te hoeven zetten.

Deze mobiele geldautomaten hebben geen telefoonlijnen, ze hebben draadloze connectiviteit. Het gebruik van mobiele geldautomaten biedt verschillende voordelen, waaronder:

* Biedt klanten direct contant geld

* Voorkomt dat klanten het evenement verlaten

* Verhoogt de detailhandel tot 50%

* Minder controles nodig

* Vermindert creditcardgebruik, vergoedingen en uitgaven

* Genereert winkelverkeer

* Verhoogt de klanttevredenheid

Of het nu gaat om een ​​openluchtevenement, cricketwedstrijd of zakelijke conferentie, mobiele geldautomaten zijn ideaal voor veel verschillende evenementen. Mobiele geldautomaten zijn ideaal voor:

* Festivals

* Speciale gelegenheden en feestdagen

* Concerten

* Sport evenementen

* Beurzen

* Bijeenkomsten

* Conventies

* Conferenties

* Optocht, feesten en gala’s