Ace Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Veiligheid voorop tijdens je ballonvlucht

De dag zelf kom je meestal naar het vertrekpunt waar je wordt opgevangen door iemand van C-Air. Eerst krijg je heel wat informatie, met de nadruk op de veiligheid. Een ballonvlucht is helemaal niet riskant, maar een aantal voorzorgsmaatregelen zijn wel nodig. Eens dit achter de rug is, kun je beginnen met het optuigen van de ballon. Uiteraard wordt alle materiaal zorgvuldig gecontroleerd. Bij C-Air werken ze met de nieuwste materialen, zodat je ballonvlucht zorgeloos kan verlopen.

Is je ballon helemaal klaar, dan is het tijd om de lucht in te gaan. Het gaat om een bijzondere ervaring die je een enorm gevoel van vrijheid geeft. Heel wat mensen raken trouwens gebeten door het virus en ondernemen meerder ballonvluchten. Als koppel, met vrienden, met je collega’s: je bepaalt zelf je gezelschap. Heel wat ondernemers nemen ook klanten mee op een ballonvlucht. Reken maar dat je hier indruk mee maakt.

Ballonvaart tot in de puntjes verzorgd

Na de landing is er nog ruim de tijd voor een hapje en een drankje. Bij C-Air ballonvaren zijn ze ook thuis in events, dus wil je er nog andere activiteiten of catering aan koppelen, dan zetten ze met plezier hun netwerk in gang. Heel wat bedrijven maken van een ballonvaart een heerlijk dagje uit. Na de versnaperingen word je in terug afgezet aan het vertrekpunt, zodat je meteen ook over je wagen kunt beschikken. Alles wordt voor, na en tijdens je ballonvlucht piekfijn geregeld door C-Air. Niet voor niets heeft dit bedrijf uit Sint-Niklaas een uitstekende reputatie in het wereldje.

Ballonvlucht in Sint-Niklaas

C-Air is gebaseerd in Sint-Niklaas en organiseert hier ook uiteraard jouw ballonvaart. De vluchten starten vanop de grote markt in Sint-Niklaas. Dit is een unieke ervaring om vanuit het stadscentrum op te stijgen. Sint-Niklaas staat bekend als ballonstad, jaarlijks wordt hier een ballonevenement georganiseerd dit gaat door het eerste weekend van September. Over het Waasland hebben we tal van opstijglocaties waaronder: Waasmunster, Wachtebeke, Stekene, Overmere, Destelbergen.

https://www.ballonvaart-antwerpen.be

Gerelateerde artikelen

Een aluminium boot kopen bij Just Marine

Minibieb en bubbelenveloppen gaan perfect samen

Weet wat de beste carrière is voor jouw sterrenbeeld