Ace Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Een aluminium boot kopen bij Just Marine

Just Marine is de enige echte specialist in aluminium boten in Noord Holland. Onze showroom vindt u in Heerhugowaard, vlakbij Alkmaar en Uitgeest. Wij verkopen nieuwe boten, maar hebben ook een collectie occasions. Voor alle grote merken kunt u bij ons terecht. Kwaliteit van is zeer belangrijk voor ons en uiteraard bieden wij een uitstekende service. Niet alleen voor de aanschaf van een aluminium boot kunt u bij ons terecht, maar ook voor onderhoud en reparatie. Een goed geïsoleerde hal voor de winterstalling behoort ook tot ons servicepakket.

De voordelen van aluminium in de botenbouw

Just Marine speelt in op de behoefde naar lichte en onderhoudsvrije boten. Het materiaal oxideert wel, er ontstaat een gesloten oppervlak zodat de corrosie stopt en niet geschilderd hoeft te worden. Een aluminium boot is tot 70% lichter dan de traditionele materialen en makkelijk op een trailer te vervoeren. De kleinste versie met een gewicht van 41 kg kan zelfs op het dak van uw auto getransporteerd worden. Onze aluminiumboten zijn naast licht in gewicht zeer milieuvriendelijk, er is geen schadelijke onderwaterbehandeling nodig, het materiaal is recyclebaar en er wordt geen kunststof aan de afvalberg toegevoegd.

Aluminium boten in vele modellen en afmetingen

De afmetingen van onze aluminium boten beginnen bij een lengte van 3 m voor 3 personen tot een familieboot voor 10 personen. In onze collectie vindt u eenvoudige visboten en ruime sloepen. Wilt u een dagje vissen, een tocht door een mooi natuurgebied maken, met de familie op het water picknicken, een nacht op de boot blijven slapen, alles behoort tot de mogelijkheden.

De klant is bij Just Marine echt een koning

Zodra u contact met ons opneemt begint onze service. Samen met u kijken wij naar uw wensen en adviseren over de verschillende modellen aluminium boten. De medewerkers van Just Marine helpen u om een keuze te maken tussen de vele mogelijkheden en komen met aanvullende ideeën. Onze begeleiding gaat verder dan de keuze welke boot het beste bij u past. U ontvangt uitgebreide informatie over de soorten motor, brandstof of elektrisch aangedreven. Wij laten u de vele accessoires zien welke uw nog meer van uw aluminium boot laten genieten. Daarnaast kunnen we de mogelijkheid tot een winterstalling doornemen en eventueel de manier waarop u de boot in de toekomst wilt vervoeren. Mocht de ideale combinatie gevonden zijn kunt u de aankoop via ons gedeeltelijk of geheel financieren. 

En tenslotte bezorgen we de boot, op uw verzoek, bij u thuis.
Voor meer informatie of advies kunt u het contactformulier invullen of kom gerust langs onze showroom.