Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken bleken

Last van pigmentvlekken en wil je daar heel graag snel vanaf komen? Dan is pigmentvlekken bleken zeker een goede optie om te overwegen. Naast het bleken van pigmentvlekken zijn er ook nog enkele andere behandelmethoden. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Bekend is wel dat pigmentvlekken bleken een methode is die heel goed werkt.

 

Wat houdt het bleken van pigmentvlekken precies in?

Het bleken van pigmentvlekken klinkt je misschien raar in de oren, maar bleken is tegenwoordig een hele goede manier om van vervelende donkere vlekken op de huid af te komen. Het bleken van pigmentvlekken is de laatste jaren immens populair geworden omdat het een effectieve manier is om van donkere vlekken af te komen. Ook een groot voordeel aan deze behandelmethode is dat je deze helemaal zelf kunt uitvoeren. Je hoeft dus niet speciaal een kliniek of specialist te bezoeken.

 

Welke bleekcrème werkt het beste?

Er zijn verschillende soorten bleekcrèmes verkrijgbaar. Zo heb je de Europees goedgekeurde merken, maar kun je ze ook op de zwarte markt kopen. Dat laatste kun je beter niet doen. Er zijn namelijk al heel wat ongelukjes bekend met dergelijke onbekende bleekcrèmes. Zo schijnen de ingrediënten vaak niet te kloppen en zitten er opzienbare hoge concentraties in die de huid voorgoed beschadigen. Kies dus altijd voor een bekend en het liefst Nederlands merk.

 

  • Skinlight whitening treatment: een hele bekende met goede recensies en sterke formule. De crème werkt snel en geeft heel goed resultaat. Je brengt de crème twee keer per dag aan op een schone en droge huid.

  • Biotherm: de crème van dit merk is niet zozeer een bleekcrème maar helpt wel om de huid egaal te maken.

  • PaulasChoice: een merk met heel veel positieve ervaringen. De crèmes worden onder andere verkocht bij de Douglas.

http://shop.skinlight.nl/