Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Ridderkerk Catering

Ridderkerk Catering

 

Cateraar Ridderkerk verzorgt alle catering voor elk feest of etentje die je maar hebt. Ga je trouwen of is er iemand jarig? Cateraar Ridderkerk kan je helpen bij het organiseren van je feest. Samen met jou zoekt Cateraar Ridderkerk naar de juiste hapjes en toebehoren om een pakket voor je samen te stellen die naar je wensen is.

 

Cateraar Ridderkerk streeft naar een goede samenwerking met haar klanten teneinde een event neer te zetten die voldoet aan alle eisen en van de juiste kwaliteit is. Dit tracht Cateraar Ridderkerk te doen door zich steevast te houden aan de drie p’s; persoonlijke aandacht, professionele aanpak en plezierige sfeer.

 

Cateraar Ridderkerk is er voor je om jouw persoonlijke wensen te verwerken om tot een volledig pakket te komen die op jouw feest is toegesneden. Dit uit zich niet alleen in de specifieke aspecten van het menu, maar wordt doorgezet in de aankleding en tafelservies. Aan niet zal het ontbreken.

 

Of je nu een heel duur event wil laten organiseren of een klein eenvoudig feest wilt geven, Cateraar Ridderkerk zal elke opdracht naar behoren uitvoeren en met een professioneel plan aan de slag gaan om afspraken goed vast te leggen en in nauwkeurige overeenstemming tot een eindplan komen.

 

De sfeer is bepalend voor een feest of diner. Dat kan Cateraar Ridderkerk maar al te goed beamen. Daarom zetten zij zich natuurlijk ook in om de juiste sfeer neer te zetten tijdens een feest of etentje. Met sfeervolle verlichting en aankleding kunnen ze een juiste sfeer creëren. Daarnaast zoeken zij ook samen met jou naar een juiste invulling van de avond en kunnen ze onder andere live muziek of een band regelen.

 

Op het gebied van dranken hebben ze een breed assortiment en kun je zelf een wijnproeverij houden op je feest. Voor een extra bedrag zal er een wijnproeverij georganiseerd kunnen worden. Er zal dan een sommelier komen die naast zijn kennis over wijn allerlei weetjes en nieuwtjes kan vertellen waardoor je meer te weten kunt komen over wijn.

 

Je kunt zelf nagaan wat Cateraar Ridderkerk voor jou kan betekenen. Neem een kijkje op de website ridderkerkcatering.nl  en ontdek wat Cateraar Ridderkerk voor jou kan betekenen. Ze hebben tal van mogelijkheden om je feest extra speciaal te maken. Kun je het niet zo gauw vinden op hun website? Neem dan contact met hun op om meer informatie te krijgen.