Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Melatonine kopen

Wat is melatonine ?

Melatonine is eigenlijks niks anders dan een hormoon dus iedereen heeft dit stofje al in zijn lichaam. Het wordt geproduceerd in een klier wat in de hersenen zit. Bij mensen wordt normaliter het stofje melatonine aangemaakt aan het begin van de nacht. Dit stofje zorgt ervoor dat je slaperig wordt en dus zo in slaap valt. Sommige mensen hebben een verstoorde aanmaak van melatonine.

Waarom zou je melatonine kopen ?

Zoals hierboven al werd verteld hebben sommige mensen een verstoorde verhouding van melatonine in hun lichaam. Dus dan gebruik je melatonine om zo de verstoring in je lichaam te herstellen. Als je melatonine inneemt dan val je een stuk sneller in slaap. Ook als je bijvoorbeeld ADHD hebt is het gebruik van melatonine erg gunstig. Maar wat ook nog een bijkomend voordeel is dat melatonine de natuurlijke veroudering tegengaat.  Hieronder enkele voordelen voor het gebruiken van melatonine :

  1. Je valt sneller in slaap
  2. Je bent in de ochtend uitgeruster
  3. Je hoeft je niet druk te maken voordat je naar bed gaat of je wel in slaap kan vallen
  4. Remt het natuurlijke verouderingsproces

 

Waar kan je melatonine kopen ?

Je kan melatonine bij de meeste drogisterijen en / of speciaalzaken krijgen. De prijs varieert nogal. Een huismerk is uiteraard goedkoper dan de wat duurdere merken. Ook zijn er een aantal webwinkel die gespiacileerd zijn in de verkoop van melatonine. Op www.melatonine-kopen.nl kan je veel informatie vinden over deze stof (hormoon) en eventueel tot koop overgaan.