Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Een cateraar in Rotterdam

Zoek je een cateraar in Rotterdam?

In de grote stad zijn er gelukkig voldoende cateraars te vinden, zo ook in Rotterdam. Rotterdam catering Your Choice is daar één van. Catering Rotterdam Your Choice staat goed bekend onder de klanten die zij hebben. Zij verzorgen onder andere de catering voor bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden waar een aanzienlijk aantal mensen komt. Soms is het dan handig om een cateraar in te huren, bijvoorbeeld in het geval dat je een grote groep mensen hebt die je niet gemakkelijk zelf kan bedienen, maar soms is het ook zo dat mensen het prettig vinden om de organisatie van het evenement uit handen te geven. Dit laatste is compleet begrijpelijk en er is niks makkelijks om dan te werken met mensen die dit dagelijks doen. In dat geval zou je zeker een cateraar moeten inhuren.

 

De mogelijkheden met een cateraar

Als je een cateraar zoals Your Choice inhuurt, dan heb je veel mogelijkheden. Bijna alles kan voor je geregeld worden. Zo kan de organisatie tenten voor je regelen, evenals geluidsinstallaties, vloeronderdelen, tafels, stoelen en alle aankleding voor de tent. Daarnaast kan het eten en drinken beide goed geregeld worden. Het eten wordt bereid door een kok en geserveerd door een ober. Het drinken zal ook via de ober verlopen en je kan precies aangeven wat voor soorten drank je zou willen. Qua muziek kan sowieso een muziekinstallatie geregeld worden, zodat bandjes of een dj ingehuurd kunnen worden. Als het gaat om tafels en stoelen kan alles naar wens geleverd worden. Als er een thema is, kan alles in een bepaalde kleur of stijl gedaan worden.

 

Hoe regel ik dit?

Ben je geïnteresseerd in het werken met een cateraar? Dan is het goed om eens contact op te nemen met een cateraar. Zij kunnen jou een offerte geven met daarin alle mogelijkheden die jij graag zou willen. Op deze manier kun je kijken en vergelijken tussen verschillende cateraars. De ene cateraar zal meer aandacht besteden aan de gastvrijheid, service of juist meer aan het materiaal dat er gebruikt zal worden. Afhankelijk van waar je meer waarde aan hecht, kan je dan een keuze maken. Kijk vooral eens op de websites van de cateraars om te kijken wat ze in het verleden gedaan hebben en wat ze je kunnen bieden. Je kunt dan contact opnemen via telefoon, website of email en zo kan je kijken wat de beste cateraar is om mee in zee te gaan.

http://www.catering-rotterdam-partyservice.nl/private-dinners.html