Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Internetabonnementen

Internet aanbieders
Er zijn tegenwoordig heel veel bedrijven die internet aanbieden. Vaak wordt zo’n internet abonnement aangeboden met extra’s die ‘gratis zijn’.
Denk bijvoorbeeld aan een monteur die gratis je internet aansluiting doet, een gratis wifi modem of betaalde televisie zenders.
Maar zijn die extra’s wel gratis? Vaak niet en betaal je deze kosten hiervan in je maandelijkse abonnement, zodat het lijkt of het gratis is.

Prijs vergelijken.
Het is vaak veel verstandiger om de prijzen te vergelijken van internet providers. Op overstappen.nl kun je alle aanbieders met elkaar vergelijken zodat je een goed beeld krijgt wat het je maandelijks kost aan abonnement kosten.

Waar moet je op letten.
Het is belangrijk te weten wat je wilt en kunt verwachten van een internet aanbieder. Wil je een pakket met meerdere diensten dan ben je vaker goedkoper uit dan dat je het allemaal los afneemt. Maar als je voornamelijk met je mobiele telefoon belt, is het afnemen van een vast telefoon abonnement eigenlijk niet nodig. Hetzelfde geldt ook voor de televisie zenders die aangeboden worden. Worden die echt allemaal bekeken of maar een klein gedeelte hiervan?

Internet pakket.
Bij het afsluiten van een internet pakket is het belangrijk dat je weet hoeveel de snelheid is, want hoe hoger de snelheid is, hoe sneller je internet is. Vaak is een duurder pakket wel sneller, maar er zit wel een maximale snelheid aan. Het is bij ADSL-aansluitingen meestal zo dat hoe verder de afstand is van de wijkcentrale, de snelheid van je internet daalt. Daardoor worden de pakketten ook vaak aangeboden tot 50 Mbps bijvoorbeeld, maar dat betekent niet dat die snelheid ook voor jouw adres haalbaar is.

Kortingen.
Als je een internet pakket wilt afsluiten is het verstandig om de prijzen te vergelijken bij Overstappen.nl en niet direct bij de internet aanbieders zelf. Dit komt omdat de aanbieders via deze site speciale kortingen aanbieden die tijdelijk zijn zodat ze meer klanten kunnen krijgen en je dus een goedkopere internet pakket.

http://www.internetbellentelevisie.nl