Ace Magazine
Image default
Vakantie

Sagunto, een historische badplaats in Valencia

Huis kopen in Valencia

Wilt u een huis kopen in Spanje? Spanje is heel erg groot en zeer divers. Misschien is de regio Valenica iets voor u? Kijk eens rond in Sagunto/Puerto Sagunto. Dit leuke plaatsje ligt net iets ten noorden van de stad Valencia. Hier vindt u prachtige stranden en waarschijnlijk ook uw droomhuis en binnen 30 autominuten van het vliegveld.

Sagunto, Puerto Sagunto

Puerto Sagunto is een typisch spaanse badplaats waar voornamelijk spaanse toeristen komen. Velen komen uit de bergen en uit Madrid. Hier zijn mooie stranden te vinden en leuke terrasjes. Wilt u het echte Spanje ondervinden en niet veel Nederlanders tegenkomen dan is dit waarschijnlijk de plaats wat u zoekt.

Pittoreske dorpen

Wie ooit de stad Valencia heeft bezocht wil meer zien. Meestal gaat men ten zuiden van Valencia maar het noordelijke deel is ook heel mooi. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie plaatsjes Canet d’en Berenguer, Peniscola, Almenara Playa, Benicassim bezoeken. Een ritje door de bergen is eveneens een aanrader.

Wilt u een huis kopen voor vakantie of voor langere tijd dan is deze omgeving zeer geschikt. Een appartement is al vanaf 60.000 euro verkrijgbaar. Een huis in de bergen, zoals bijvoorbeeld Petres, Gilet of TorresTorres op 10 minuten autoafstand vindt u ook wel voor een mooie prijs.  

Bezoek ook eens het oude Sagunto met de pittoreske binnenstad en het kasteel, hier zijn weer leuke restaurantje en cafes te vinden. 

Op onze website MooiCastellon.nl bieden wij huizen en appartementen aan in diverse prijsklasses.                                                                                          

Wij raden aan om eerst eens de omgeving te verkennen alvorens aan te kopen. Over smaak valt niet te twisten en de een vind het hier leuk en de ander zit weer liever in een andere plaats.

Is uw interesse gewekt? Bezoek onze website mooicastellon.nl en laat u verrassen.

 

https://www.mooicastellon.nl/aanbod-huizen-en-bedrijfspanden/