Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Huid Bleken – Hoe aan de slag te gaan

Wanneer je huid oneven is dan zijn er tal van manieren om hier iets aan te doen. De meest gebruikelijke en steeds bekendere methode is huid bleken. Daarmee maak je de donkere gedeeltes op de huid lichter zodat de huid weer mooi en egaal oogt. Deze behandelmethode kun je helemaal zelf uitvoeren, zonder dat je hiervoor een specialist hoeft te bezoeken. Waarom deze manier steeds populairder wordt is omdat deze methode goed werkt en zelf uitgevoerd kan worden.

 

Hoe maak je de donkere gedeeltes op de huid lichter?

De donkere gedeeltes op de huid zijn gemakkelijk lichter te maken met een hiervoor geschikte creme. Een dergelijke creme is speciaal ontwikkeld om donker pigment in de huid aan te pakken. Dat proces gaat altijd geleidelijk aan. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een zo’n natuurlijk en het liefst Nederlands mogelijk product. Een goede creme die tevens veel verkocht worden door huidspecialisten is Skinlight, maar je zou ook kunnen kiezen voor Sterwit.


Skinlight whitening treatment

Wat doet een dergelijke crème precies?

Ik neem Skinlight even als voorbeeld. Deze creme dien je twee keer per dag op een schone en droge huid aan te brengen. De werkzame stoffen in de creme maken het donkere pigment lichter. Donker pigment wordt meestal gekenmerkt aan een pigmentophoping in de huid. Ook kan er sprake zijn van kleurverschil met bijvoorbeeld gezicht, nek en hals. Het is belangrijk dat je de creme uitsluitend op de donkere gedeeltes aanbrengt. Geleidelijk aan begin je resultaten te zien. Zodra je het gewenste resultaat bereikt hebt dan stop je in principe met smeren.

 

Waar kan ik Skinlight kopen?

Skinlight kun je heel gemakkelijk online kopen. Dat kan onder andere via de webshop van Skinlight zelf of via Bol.com. Er zijn ook schoonheidsspecialisten door heel Nederland doe gebruikmaken van Skinlight en deze tevens ook verkopen. Vraag ernaar bij jou dichtstbijzijnde schoonheidsspecialist.

 

https://www.facebook.com/skinlight.nl