Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

Ondergoed van Koninklijke Ten Cate

Ten Cate is een Nederlands bedrijf dat al in de 19e eeuw startte met het fabriceren van ondergoed. Door al die jaren heen heeft dit bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Heden ten dage is Ten Cate een multinational die innovatief is op het gebied van textiel en vezels en produceren zij naast ondergoed ook andere producten van textiel, zoals tenten maar ook kunstgras. Desondanks is Ten Cate nog steeds dé fabrikant van hoogkwalitatief ondergoed voor zowel dames en heren als voor meisjes en jongens. Elke gerenommeerde lingeriezaak heeft dan ook Ten Cate in het assortiment. Ook wij hebben een mooie online collectie van Ten cate die u online kunt bekijken. 

Dames- en herenondergoed

Ten Cate is een behouden merk; het heeft een basic assortiment welke is gericht op comfort en kwaliteit. Ook zie je dit terug in de kleurstelling. Basiskleuren als wit, zwart en huidskleur voeren de boventoon. In de webshop van www.ikwilondergoed.nl worden er voor de dames slips, strings, hemden en t-shirts, boxers en hipsters en (sport-)bh’s aangeboden. Voor de heren is er keuze uit slips, boxers, trunks, hemden en t-shirts in de kleuren wit en zwart. Ten Cate past bij de vrouw/man die graag comfortabel ondergoed dragen dat een goede pasvorm heeft en mooi blijft, ook na vele wasbeurten.

Meisjes- en jongensondergoed

Zeker voor kinderen is de pasvorm van ondergoed belangrijk. Kinderen zijn beweeglijk, het ondergoed moet ook tegen een stootje kunnen. In dit geval is Ten Cate uitermate geschikt voor kinderen. Geen afzakkende shorts of slobberende hemdjes, maar heerlijk draagbaar ondergoed dat eindeloos kan worden gewassen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Voor meisjes voert de kleur roze de boventoon; dé favoriete kleur van de kleine dames. Ook hier verder de basiskleuren en af en toe een vrolijk design. Hemdjes met en zonder spaghetti bandjes, shortjes en slips voor de meiden en hemdjes en boxershorts voor de jongens.

https://www.susycyclewear.com