Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

De Kommensaal – meer dan alleen een restaurant

Bij De Kommensaal, een sfeervol restaurant aan de Lathumse Plas, nabij Arnhem, kan je heerlijk eten en genieten van een prachtige ambiance. Het restaurant staat bekend om zijn verse streekproducten; de ingrediënten die worden gebruikt komen rechtstreeks van het land. Er zijn echter nog andere redenen waarom de gasten graag terugkomen bij De Kommensaal. Het restaurant heeft altijd aantrekkelijke acties, een vriendelijk geprijsd weekmenu en men organiseert regelmatig leuke activiteiten op de locatie. Als aantrekkelijke tip zijn er nu zelfs verschillende zakelijke concepten als vergaderlocatie of een bedrijfsfeest.

Aantrekkelijke acties

Elke week heeft De Kommensaal een nieuw weekmenu. Dit drie gangen menu heeft een vaste prijs en doet niet onder voor de andere gerechten op de menukaart. Het weekmenu bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht met naar keuze vlees of vis en een dessert.  Wekelijks kan je op de homepagina van de website van De Kommensaal het weekmenu bekijken. Een andere actie is momenteel de 25% korting die je kan krijgen op jouw feestje in de maand oktober of november 2016. En dat is niet niks! Heb je trouwplannen en wil je de grote dag laten plaatsvinden op een moment tussen oktober t/m maart, dan kan dit bij De Kommensaal met 10% korting.

De BBQ Patio

De Kommensaal ligt fenomenaal in het plaatsje Lathum. De locatie beschikt over verschillende, gezellige ruimten en een patio. Deze zomer kan je je barbecue laten verzorgen bij De Kommensaal voor jou en je gasten. Je krijgt dan exclusief met jouw groep de beschikking over de patio, een sfeervolle buitenruimte. Het terras wordt gezellig aangekleed en bier tappen doe je gewoon zelf. Deze leuke actie loopt van 1 juli tot 1 november. Vaak wordt ervan uitgegaan dat eten bij De Kommensaal duur is. Je zult er versteld van staan hoe billijk de prijzen bij de Kommensaal echter zijn. Dus maak gerust een afspraak om je wensen te bespreken.

http://www.de-kommensaal.nl