Ace Magazine
Image default
Banen en opleidingen

PADI duiken leer je bij dé specialist in Tilburg

Bij dit duikcentrum in Tilburg leer je duiken door middel van het PADI systeem. In kleine groepen van maximaal twee personen, krijg je een instructeur toegewezen. Elke instructeur heeft jarenlange ervaring met PADI duiken en het geven van cursussen. Het duikcentrum kiest er nadrukkelijk voor om de groepen bij een cursus klein te houden. Op deze manier krijgt jij als cursist de persoonlijke aandacht en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het duiken goed onder de knie krijgt. Jij bepaalt zelf het tempo van de cursus. Je begint met het leren van de basisvaardigheden van het duiken en in elke les die je volgt, leer je steeds meer en andere aspecten.

Wat is het PADI systeem?

PADI is een leermethode die over de hele wereld door diverse instructeurs wordt gebruikt om cursisten te leren duiken in kleine stappen. Bij PADI duiken sta jij als cursist centraal gedurende de hele cursus. Het doel van dit systeem is het geven van een realistische training en om de cursisten een veilig gevoel te geven wanneer zij onder water zijn. Duikcentrum de Aalscholvers heeft zijn eigen draai gegeven aan PADI duiken. Naast de realistische training, focussen de ervaren instructeurs vooral op het bieden van zoveel mogelijk ervaring. Met het PADI systeem doe je alle kennis op die je nodig hebt om zelfstandig te gaan duiken.

Een goede service bij het duikcentrum in Tilburg

Als je een cursus PADI duiken gaat volgen en jouw duikbrevet haalt bij Duikcentrum de Aalscholvers, kun je overal in de wereld duiken. Als je van plan bent om dit te doen, dan heb je de juiste benodigdheden nodig. Bij Duikcentrum de Aalscholvers vind je alles wat je nodig hebt. Van een goed duikpak en droogpakken tot aan logboeken om al je duiken vast te leggen. Het personeel van dit duikcentrum biedt een goede service. Ze helpen je bij het afstellen of monteren van nieuwe producten. Ook helpen ze je in de winkel door uitleg te geven van nieuwe producten. Bij Duikcentrum de Aalscholvers vind je het totale pakket.