Ace Magazine
Image default
Auto's en Motoren

Private lease

Geniet van een auto voor de deur tegen de beste voorwaarden en het beste tarief! XLEasy maakt private leasen nu wel heel erg aantrekkelijk. De flexibiliteit van de contracten en de ruime keuze maakt het extra eenvoudig om voor private lease te kiezen. Lees gauw verder over alles wat XLEasy te bieden heeft.

Een auto zonder gedoe
Kun jij wel een auto gebruiken? Handig voor sportevenementen met het gezin. Of dagelijks voor het werk maar wil je niet vast zitten aan vervelende kosten? Wanneer je een auto least bij XLEasy geniet je van een vast bedrag. Je hoeft hier bovenop niet nog eens belasting te betalen. En je zit ook niet vast aan reparatie en onderhoudskosten. Houd jij van overzicht en gemak? Dan is een private lease de beste optie voor jou!

Groot of klein
XLEasy biedt een uniek aanbod aan private lease modellen. Je hebt zelf de keuze uit een tal van modellen en bepaalt zo zelf hoeveel jij per maand betaalt. Heb je genoeg aan een klein model of wil je liever een wagen met een prestigieuze uitstraling? XLEasy heeft het allemaal. Ook wanneer jij meer ruimte kunt gebruiken, kun je ook een kijkje nemen in de bedrijfswagens die je kunt huren bij XLEasy.

Flexibiliteit
Je kunt zelf een contract en model kiezen dat het beste voldoet aan al jouw wensen. De voorwaarden zijn overzichtelijk en je weet direct waar je aan toe bent. Ook kun je het contract altijd vroegtijdig opzeggen bij XLEasy en zit je dus nooit ergens aan vast.

Wil jij meer weten over het unieke aanbod en de voordelige voorwaarden van XLEasy? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie. Heeft u vragen over de contracten, modellen en mogelijkheden? Deze kan je altijd zowel telefonisch (055-5395570) als online stellen (www.XLEasy.nl).