Ace Magazine
Image default
Winkelen

Alles over Buddha to Buddha voor vrouwen!

Buddha to Buddha is inmiddels een sterspeler in de sieraden industrie, het is zelfs een van de grootste en bekendste handgemaakte sieraden merk. Het bedrijf gaat al een tijd mee, maar de oorsprong is voor vele nog niet bekend. Buddha to Buddha heeft een speciaal begin en een speciale hoofdgedachte, maar het gaat vooral over het maken van kwaliteitsvolle zilveren sieraden. Lees vooral verder en kom alles te weten over Buddha to Buddha voor vrouwen!

Oorsprong van Buddha to Buddha

“Het leven omarmen, het beste uit het leven halen en uiterst genieten van elk moment die je krijgt.’’ Het prachtige motto van Buddha to Buddha, inspireert vele mensen in het dagelijks leven. Het merk staat dan ook sterk achter deze hoofdgedachte, maar waar begon het allemaal?

Tijdens een prachtige reis in Azië, ging de Nederlandse ontwerper Batul Loomans op zoek naar de betekenis en vreugde in het leven. Dit ontdekte hij tijdens zijn meditatieve reis. Hij wilde iets tastbaars hebben als herinnering en betekenis van zijn reis door Azië, dit deed hij bij een lokale zilversmid. Zo creëerde hij de allereerste armband van Buddha to Buddha, hij creëerde een armband die je voelt.

Gesmede in Azië!

Sinds Batul in zijn prachtige reis de eerste echte officiële armband creëerde van Buddha to Buddha, is zijn hart daar gebleven. De sieraden van Buddha to Buddha worden ontworpen in Amsterdam, maar worden handgemaakt door zilversmeden in Azië! Dit is een prachtig voorbeeld over het blijven bij de hoofdgedachte van het bedrijf.

Je eigen stijl creëren!

Bent u veel opzoek naar een Buddha to Buddha sieraden dat bij u past? Buddha to Buddha past bij iedere stijl, het is een veelzijdig kwaliteitsvol stukje sieraad. Al gaat het om een armband of een ring, de ontwerpen van Buddha to Buddha zien er stoer en representatief professioneel uit in elke outfit. Het dragen van de ringen kan ook via een prachtige ketting, dit noemt men een Chain Ring. Kortom er valt veel te combineren en uit de sieraden van Buddha to Buddha, het is een uiterst mooi stukje sieraad. Verkrijgbaar in vele ontwerpen bij Juwelierswebshop, neem vooral een kijkje op deze prachtige webshop!

Heeft u interesse gekregen in een prachtig stukje sieraad van Buddha to Buddha? Een ring of een armband? Alles kan bij Juwelierswebshop! Deze webshop heeft vele ontwerpen van Buddha to Buddha in zijn assortiment, ontwerpen van Ben, Ellen, Chain etc. Voel u vrij om op de webshop te kijken voor jou Buddha to Buddha sieraden!

 

https://www.juwelierswebshop.nl/