Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Professional Partners helpt u aan uw droom baan.

U bent net afgestudeerd en bent op zoek naar de perfecte droombaan. Daarbij kunnen wij u helpen. Op Professional Partners kunt u aangeven waar u naar op zoek bent. Bijvoorbeeld een vacature apothekersassistent. U krijgt een lijst te zien met alle openstaande vacatures. Ook staat er wanneer de vacatures zijn geplaats en is de functie helder beschreven. Er kan bijvoorbeeld gevraagd worden naar een bepaald aantal jaren ervaring. Soms is een vreemde taal een vereiste. Maar ook wordt beschreven wat u als werknemen kunt verwachten. Het kan desondanks voorkomen dat er vragen onbeantwoord blijven. Daarvoor kunt u raadplegen bij een aangewezen recruiter. Bij elk vacatuur staat een naam en nummer vermeld die u ten alle tijden raad kunt plegen.

De vacatures zijn erg uiteenlopend. Van apothekersassistent tot trainee WMO. Een WMO-consulent (ook wel indicatiesteller WMO) is iemand die namens een gemeente zorgaanvragen afhandelt voor individuele WMO-voorzieningen. ‘WMO’ staat hierin voor ‘Wet maatschappelijke ondersteuning 2015’. In algemene zin houdt een WMO-consulent zich namens een gemeente bezig met het afhandelen van aanvragen op het gebied van WMO-voorzieningen. Verdere specifieke beschrijvingen kunt u inzien bij de vacatures. Ook worden andere aspecten verduidelijkt.

We bieden zoveel mogelijk hulp aan om de sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen. Om dat verder te verwerkelijken kunt u ook een video sollicitatie insturen. Daardoor kunt u een duidelijk beeld geven van hoe u zou willen dat uw toekomstige baan er uit zou kunnen zien. Op deze manier kunt u een goede voorstelling geven van u zelf. Op deze manier vergroot u de kans op het vinden van u droom baan.  

Professional Partners is anders dan anderen. Onze kennisintensieve dienstverlening wordt gekenmerkt door mensen, onze Professionals die we zowel intern als extern inzetten. Samen maken we dan ook het verschil, elke dag weer opnieuw. Dat kunnen we doen door continu onze menselijke kernwaarden als topprioriteit te stellen: Talent, Motivatie & Expertise.

https://professionalpartners.nl/