Ace Magazine
Image default
Auto's en Motoren

Een vakkundige autogarage bij u in de buurt gezocht?

Bent u op zoek naar een eerlijke en betrouwbare autogarage bij u in de buurt, in Midden-Nederland, dan is de autogarage in Harderwijk en Nunspeet een slimme keuze. Bij ons kunt u aankloppen voor een complete dienstverlening op het gebied van auto-onderhoud en de aankoop van verkoop van zowel nieuwe wagens als occasions. Onze autogarage is met name gespecialiseerd in het Japanse automerk Nissan. Maar ook voor apk-keuringen, gedegen onderhoud, tussentijdse reparaties en voordelige inkoop van allerlei merken tweedehandsauto’s staan wij altijd voor u klaar. Wat zijn zoal de voordelen van onze vakgarages in Nunspeet en Harderwijk?

Professioneel onderhoud van uw auto

Een van onze grote specialismen is gedegen en professioneel onderhoud van elk merk auto, in het bijzonder Nissans. Onze monteurs zijn allround geschoold en hebben veel ervaring. Onze autogarage kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in de branche. U kunt dan ook elk automerk bij ons in onderhoud doen.

Nissans op voorraad aanwezig

Vanuit ons wagenpark kunnen wij direct elk model en type Nissan leveren. Of u nu een Nissan Juke, een Nissan Leaf of een steore Nissan Qashqai wilt aanschaffen: bij Van de Bunte wordt u snel geholpen en krijgt u een nieuwe of gebruikte Nissan voor de meest scherpe prijzen. Wij leveren al onze Nissans uit voorraad, zodat u direct over de betreffende auto kunt beschikken

Of wilt u uw Nissan doorverkopen?

Ook als u uw auto, specifiek een Nissan, wilt doorverkopen kunt u bij Van de Bunte terecht. Door onze goede netwerk en de contacten in de autowereld, kunnen wij voor uw occasion een goede prijs bedingen. Kom een keer kijken in onze autogarage in Nunspeet of Harderwijk en verbaas u over de grote keuze aan auto’s en onze goede dienstverlening. Ook voor regulier APK-onderhoud kunt u ons benaderen!