Ace Magazine
Image default
Huishoudelijk

Waarom Kopen Zo Veel Mensen Een Dyson Stofzuiger? Een Aantal Redenen

Alle Dyson stofzuigers zijn zakloos en maken gebruik van cycloontechnologie. Dit betekent dat stoffige lucht die in de stofzuiger wordt gezogen, wordt gekanaliseerd via de kegels die bovenin de stofzuiger zichtbaar zijn. De lucht spiraliseert in de conussen, waardoor een centrifugale kracht wordt gegenereerd die het stof en vuil naar buiten slingert in de omringende stofbak.  Een dyson stofzuiger heeft dus extra veel kracht. In de loop der jaren is deze cycloontechnologie ontwikkeld en verfijnd. Maar pikt Dyson zuigers meer stof en vuil op dan modellen van andere fabrikanten? Ontdek het in onze beoordelingen van de stofzuigers.

In 2018 Kwam Dyson met een nieuwe lijn stofzuigers

In 2018 kondigde Dyson aan dat het bedrijf zou stoppen met het ontwikkelen van nieuwe plug-in stofzuigers en zich in plaats daarvan zou richten op snoerloze stofzuigers. De bestaande snoerloze kogelcilinder en de staande modellen blijven echter binnen afzienbare tijd beschikbaar. Dyson stofzuigertechnologie legt uit dat alle Dyson snoerzuigers beschikken over Dyson’s cycloontechnologie en ‘bal’-ontwerp voor wendbaarheid, die beide uniek zijn voor Dyson – hoewel ze zijn nagebootst door rivalen.

  • De Dyson kogelkralenzuigers rijden op een enkele grote kogel en ondersteunende wielen in plaats van op wielen. De kogel draait om zichzelf heen, zodat u gemakkelijker van richting kunt veranderen.  Dyson beweert dat de kogelzuigers gemakkelijker te verplaatsen zijn dan andere modellen.

Je kunt de nieuwste Dyson stofzuiger uitproberen

De kogel herbergt ook de motor en andere onderdelen die volgens Dyson helpen om de stofzuiger stiller te maken, terwijl ook het zwaartepunt wordt verlaagd voor een betere stabiliteit. Sinds 2016 hebben Dyson kogelkrullenzuigers, zoals de Dyson Big Ball Animal 2 (£280), een ingebouwd zelfregulerend mechanisme, waardoor de stofzuiger zichzelf kan corrigeren als hij omvalt.

Wat maakt het grote verschil met Dyson stofzuigers?

Bij rechtopstaande stofzuigers is het enige echte verschil tussen de modellen meestal dat de Animal versie wordt geleverd met het kluwenvrije gereedschap voor huisdieren. Als u zich niet druk maakt over de extra’s, is de Multi Floor versie meestal uw beste optie.

Met de cilinderzuigers kunt u een extra of ander ontwerp van de vloerzuiger krijgen, samen met de dierenzuiger, op de Animal versie.

  • Hier kan een ander vloergereedschap het verschil zijn tussen een stofzuiger die wel of niet een Best Buy is, omdat het ontwerp van de vloerkop een grote invloed heeft op hoe goed een stofzuiger vuil opneemt.
  • We hebben gemerkt dat dit het geval is bij sommige Dyson modellen, dus zorg ervoor dat u onze Dyson cilinderstofzuigerreviews leest om erachter te komen in welke versie het de moeite waard is om in te investeren.

 

https://vergelijk-gratis.nl