Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Uw vaarbewijs behalen doet u via De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur

Bent u op zoek naar een zeilschool waar uw vaarbewijs kunt behalen? In dat geval doet het u goed om eens een keer contact op te nemen met De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur. De docenten die les aan u gaan geven, beschikken over ruime ervaring op het gebied van de theorie en praktijk. De lessen worden zowel overdag als in de avond gegeven, zodat er ook binnen uw agenda voldoende mogelijkheden zijn om de lessen te volgen.

Een vaarbewijs behalen in slechts één dag

Wist u dat u een vaarbewijs kunt behalen in slechts één dag? Deze cursus bestaat uit zowel een theoriegedeelte als de praktijk. De cursus is inclusief lunch en wordt gegeven aan de jachthaven van Molecaten Park Flevostrand aan de Strandweg 1 in Biddinghuizen. De lesdagen voor deze dagcursus vinden op zaterdag en zondag plaats.

Een avondcursus van vijf lessen

Naast dat u bij De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur van harte welkom bent voor een dagcursus, zijn er ook voldoende mogelijkheden op het gebied van een avondcursus. De cursus bestaat uit een pakket van vijf lessen, waarbij veel tijd wordt gestoken in het correct beheersen van de theorie. Wilt u graag uw vaarbewijs behalen via De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur, wacht dan niet langer en schrijf uzelf vandaag nog in