Ace Magazine
Image default
Auto

Voorraad auto leasen

Wie een auto nodig heeft voor zakelijk gebruik kan er goed aan doen om er één te leasen. Je wilt dan echter niet geconfronteerd worden met lange wachttijden. Een voorraad auto leasen kan dan een goede optie zijn. Een auto leasen die uit de voorraad komt worden ook wel auto’s die snel leverbaar zijn genoemd. Vaak is hij dezelfde dag of een dag later al beschikbaar om door jou meegenomen te worden. Je kunt dan dus direct aan de slag en je werkzaamheden als ondernemer uit gaan voeren. Dit is natuurlijk zeer aantrekkelijk. Zeker in combinatie met de juiste auto.

voorraad auto leasen 

Wanneer je zakelijk een auto leaset, dan gaat het over het algemeen over een bedrijfsauto. Een voertuig waarmee je zakelijke werkzaamheden kunt uitvoeren. Denk aan een bestelbus, maar denk bijvoorbeeld ook aan de zogenaamde combovorm. Een voorbeeld hiervan is Mercedes Sprinter leasen. Dit is de combo van het Duitse Mercedes. Door zijn prestaties, maar ook door zijn vormgeving is deze auto vaak de voorkeur van veel ondernemers om toe te voegen aan het wagenpark. Met de Citan kan namelijk heel flexibel worden omgegaan. Zo is er alleen al de mogelijkheid om uit drie verschillende lengtes te kiezen als je hem wilt leasen.

Modern

De Mercedes Citan is niet alleen praktisch. Hij is op veel vlakken ook zeer modern te noemen. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar het comfort, dan heeft hij bijvoorbeeld een sterk aangepast interieur zodat fysieke ongemakken tot het verleden behoren. Ook zijn er zaken zoals wegrijhulp op hellingen toegevoegd aan de auto. Daarnaast zijn er systemen die de veiligheid verhogen mogelijk in deze auto. Dit is natuurlijk net zo goed van belang als ondernemer als de mogelijkheden die de auto op zakelijk gebied met zich meebrengt. De combinatie maakt het een goede leaseoptie. Bovendien zijn veel verschillende motoren te kiezen met het oog op zuinigheid.

https://www.voorraadautoleasen.nl