Ace Magazine
Image default
Horeca

Horeca Espressomachines en Koffiemolens

Zeer hoogwaardige horeca espressomachines

Horeca eigenaren en Barsita’s opgelet! De crème de la crème onder de horeca koffiemachines zijn nu voor jullie verzameld op één betrouwbaar adres, namelijk Espresso-machines.nu. Hier vinden koffie liefhebbers het beste van het beste. Op onze webshop kunt u kiezen uit de meest gerenomeerde fabrikanten van horeca koffiemachines, waaronder WEGA, La Marzocco en Expobar. Kenners weten dat we het hier hebben over wereldklasse machines die uitgerust zijn met de allernieuwste snufjes en technieken.

Pure klasse en absoluut betrouwbare koffiemachines

Professionele zakelijke koffiemachines zijn zeer kostbaar. Hoe uitgebreider de mogelijkheden, hoe duurder het apparaat. Denk hierbij aan het aantal zetgroepen, boilers en ketels die in de koffiemachine bevinden. Maar natuurlijk ook het gebruik van materiaalsoorten beinvloeden de duurzaamheid van een koffiemachine. Voor een koffiemachine van WEGA, La Marzocco of Expobar (Crem International) hoeft u zich geen zorgen te maken. Door gebruik van dik staal, aluminium en pure koperen leidingen en de beste zetgroepen garanderen deze machines altijd, keer op keer, de beste kwaliteit koffie.

Technische vernuft volgens de laatste eisen

Natuurlijk staat ook de techniek niet stil bij deze koffiemachines. Zo bezitten nagenoeg alle horeca machines elektronisch programeerbare programma’s, automatische reinigingsprogramma’s, programmeerbare doseringen, individuele temperatuur regeling per zetgroep en nog veel meer. Ook aan de uitstraling is gedacht. Tegenwoordig zijn horeca koffiemachines volledig naar wens te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo op de machine, een unieke kleurafwerking en zelfs LED verlichting in iedere denkbare kleur. Zo geeft u de koffiemachine wel een hele bijzonder uitstraling in uw horecazaak!

Horeca koffiemolens van Mahlkonig, Mazzer, La Marzocco en Expobar

Een espressomachine kan natuurlijk niet zonder een uitstekende koffiemolen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, waarbij er de keuze is tussen diverse merken met elk hun eigen sterke eigenschappen. Horeca koffiemolens zijn te herkennen door een de extra grote koffielade, waar minimaal 1 tot 1,5 kg koffiebonen in kan. Daarnaast zijn deze molens tot op de mm nauwkeurig instelbaar voor de juiste koffiehoeveelheid per espresso. De mate waarin de bonen worden gemalen kunt u helemaal zelf bepalen en natuurlijk automatisch instellen. Doorgaans zijn er 2 type molens: Grind on Demand of elektronisch. Grind on Demand koffiemolen werken door middel van een sensor of drukknop waartegen de Piston wordt gedrukt. Elektronische molens malen de koffie op moment van drukken op de knop of touchscreen.

 

Bekijk de nieuwste Expobar Onyx espressomachine in actie

 

https://espresso-machines.nu/