Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Tips voor huidverzorging

Heeft u geen tijd voor uitbindige huidverzoring? Het is dan nog steeds mogelijk om te genieten van een gezonde huid door op een aantal belangrijke punten te letten.

Een paar belangrijke keuzes in uw levensstijl kunnen een grote invloed hebben op de gezondheid van uw huid. Hierdoor kunt u verschillende huidproblemen voorkomen en het natuurlijke verouderings proces vertragen. Als je jezelf de tijd wilt besparen met het lezen van dit artikel dan raad ik je deze huidverzorging recensies aan.

Bescherm je huid tegen de zon

Een van de belangrijkste manieren om je huid te verzorgen is om het tegen de zon te beschermen. Blootstelling aan de zon kan rimpels, leeftijdsplekken en andere huidproblemen veroorzaken – evenals het risico op huidkanker verhogen.

Voor de meest complete zonbescherming:

Gebruik zonnebrandcrème. Gebruik een breed spectrum zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van tenminste 15. Breng het zonnebrandcrème royaal aan, en herhaal elke twee uur – of vaker als u zwemt of zweet.

Zoek schaduw. Vermijd de zon tussen 10 uur en 2 uur, wanneer de zonnestralen sterkst zijn.
Draag beschermende kleding. Bedek je huid met strak geweven lange mouwen shirts, lange broek en brede hoeden. 

 

Roken en huidverzorging

Roken maakt uw huid ouder en draagt ​​bij aan rimpels. Roken vernauwt de kleine bloedvaten in de buitenste lagen van de huid, waardoor de bloedstroom afneemt. Dit beperkt de doorstroming van zuurstof en voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van de huid.

Roken beschadigt ook collageen en elastine – de vezels die uw huidsterkte en elasticiteit geven. Als u rookt is de beste manier om uw huid te beschermen om te stoppen. Vraag uw arts naar tips of behandelingen om u te helpen stoppen met roken

 

http://expressing-beauty.nl/