Ace Magazine
Image default
Auto

Onderdelen voor je oude Volkswagen

Je bent trots op je klassieke Kever en je doet graag zelf het onderhoud. Het eerste dat je dan nodig hebt is een betrouwbare Kever onderdelen webshop. Je treft het dat je dit artikel leest, want dit betekent dat je Paruzzi hebt gevonden.

Paruzzi is een webshop vol met classic VW supplies. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. Alle onderdelen bestel je heel eenvoudig bij ons online en je vindt bij elk artikel de benodigde informatie. Is er iets niet duidelijk voor jou, dan zitten we op ons hoofdkantoor elke dag voor je klaar. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen. Wij zorgen altijd dat je een gedegen antwoord krijgt. 

Bij Paruzzi zijn alle artikelen geordend volgens het type Volkswagen waarvoor jij ze nodig hebt. Onderdelen vind je dus niet alleen voor de Kever. Ook voor Type 3, de Kübel en de verschillende bussen houden wij onderdelen paraat. Natuurlijk vind je bij Paruzzi ook tal van Karmann Ghia onderdelen. Wij vinden deze VW een schitterend model. Het sportieve karakter straalt ervan af. Deze VW houden we dus graag samen met jou zoveel mogelijk exclusief.

Ook bij het Karmann Ghia model zijn de onderdelen naar type gegroepeerd. Motor, transmissie, achteras, carrosserie en elektriciteit; het is maar een beperkte greep uit ons uitgebreide assortiment. Klik je verder op één van deze categorieën, dan zie je direct hoe gespecialiseerd Paruzzi is.

Meer weten? Neem gauw een kijkje op onze website, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131)

https://www.paruzzi.com/