Ace Magazine
Image default
Auto

Garage Ede

Sinds kort ben ik op zoek naar een auto, vandaar dat ik afgelopen zaterdag bij garage Ede oftewel garage Ottink was. Ik had een Seat Arosa te koop zien staan op het internet voor een goede prijs en toevallig stond deze dus ook in Ede. Vandaar dat het mij niet zo veel moeite kostte om een even een kijkje te gaan nemen.

Garage Ede

De garage Ede staat in zijn omgeving bekend als een betrouwbare garage, vandaar dat ik ook gelijk een kijkje ben gaan nemen. Het is ongeveer twee weken geleden dat ik mij rijexamen had en een week later mocht ik ook echt de weg op met mijn rijbewijs. Sindsdien kijk elke keer al uit naar het moment dat ik in mijn eigen auto kan rijden. Ik heb al wel meerdere malen in de auto van mijn vader, moeder en zus mogen rijden. Maar het is wel heel erg frustrerend als ik ‘s ochtends met de bus naar mijn werk moet, terwijl ik al een rijbewijs heb. Vandaar dat ik zo snel mogelijk mijn eigen auto wil hebben.

Seat

Bij de garage Ede zag ik dus de Seat Arosa staan, hij is wel een beetje oud maar verder nog in een goede staat. Ik heb sowieso niet het geld om een dure auto te kopen, mijn budget ligt rond de 2000 euro. Vandaar dat de Seat Arosa een geschikte auto is, ik heb veel positieve verhalen gehoord over deze auto. Naast de Seat, heb ik ook gekeken naar een Volkswagen Lupo, alleen de prijs van die auto ligt gemiddeld weer net iets hoger.

Eigenaar

Vandaar dat ik ben gaan kijken bij de auto die in Ede staat. Ik woon zelf ook in Ede, dus dat is lekker dichtbij. Ideaal als ik ooit onderhoud zou hebben aan de auto, dan hoef ik niet ver te rijden naar de garage. Nadat ik een testrit had gemaakt in de auto was ik eigenlijk gelijk verkocht, niet verrassend dus dat ik de auto ook gelijk heb gekocht. Ik ben dus sinds zaterdag eigenaar van mijn eerst auto.