Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Ruitersportzaak zoeken

Op zoek naar een ruitersportzaak, kwam ik de webshop van Paardengruiter tegen. Ik ben namelijk opzoek naar een zaak waar ik al mijn paarden benodigdheden kan vinden. Ik heb namelijk sinds kort een eigen paard met de naam Bart. Bart is een knol. Voor mijn paard heb ik een zadel, beschermers en beugels nodig. En voor mezelf heb ik kleding en laarzen nodig. Dit alles heb ik kunnen vinden bij de Paardengruiter. In deze blog vertel ik mijn bevindingen met de Paardengeruiter. En wat ik allemaal gekocht heb en wat ik van de kwaliteit vind.

Ruitersportzaak Paardengruiter

Ik was dus op zoek naar een ruitersportzaak en deze moest in de buurt zijn van Amersfoort. Zo vond ik er één via Google in Leersum. Nu ik een eigen paard heb moet ik deze goed beschermen en zo ook mijzelf. Ik ben vroeger, toen ik ook paard reed, van het paard gevallen en heb daar veel pijn aan over gehouden. Daarom zou ik mezelf heel graag zo goed mogelijk beschermen met de kleren. De kleren welke ik naar opzoek was vond ik bij de Paardengruiter.

Ik vond prachtige helmen in allerlei verschillende uitvoeringen. Ook vond ik laarzen die ik super mooi vond. Deze waren ook in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast waren er ook super goede beschermers voor het paard. Ik vond mooie beschermers, waaronder zadels, beenbeschermers, afdekkleren voor het paard, ga zo maar door.

Dingen zoals beugels voor het paard, een bodyprotector voor mij, oornetjes (voor het paard natuurlijk), etc. Dat vond ik allemaal op de Paardengruiter. Echter zoek ik dus een kwalitatief goed bedrijf. Ik besloot het toch daar te kopen. Nu bezit ik het al een aantal maanden en ben super enthousiast over de kwaliteit.  Zoek jij ook een bedrijf dat alles verkoopt dat je nodig hebt voor de paardensport? Kijk eens op de paardengruiter.nl