Wereldkaart aan de muur? Dit zijn jouw mogelijkheden!

Wereldkaart aan de muur? Dit zijn jouw mogelijkheden!

  • juli 9, 2020
  • 0 comments

Ben je dol op reizen? Dan heb je vast en zeker al behoorlijk wat van de wereld gezien. Het is natuurlijk hartstikke leuk om herinnerd te worden aan de plekken die jij bezocht hebt. Veel mensen hangen daarom foto’s van onvergetelijke momenten op aan de muur. Dit is een optie, maar je kunt ook voor een wereldkaart als wanddecoratie kiezen. Op deze kaart kun je aangeven welke plekken in de wereld je allemaal al bezocht hebt. Hierdoor denk je makkelijk, snel en vaak terug aan de bestemmingen die je allemaal bezocht hebt. Wil je een wereldkaart aan de muur? Dan heb je hier verschillende mogelijkheden voor. Wij zetten de populairste hieronder op een rijtje.

Wereldkaart met kraslaag
Een wereldkaart wordt steeds vaker gebruikt als wanddecoratie. Bij menig Nederlander hangt zo’n kaart bijvoorbeeld in de slaapkamer, maar we zien een wereldkaart ook regelmatig terug in de woonkamer. Wanneer jij ook een wereldkaart aan jouw muur wilt, kun je kiezen voor een wereldkaart met een kraslaag. Je verwijdert de kraslaag van een land wanneer je er bent geweest. Wanneer je een wereldkaart met kraslaag koopt, heeft elk land eerst dezelfde kleur. Na het verwijderen van de laag komt er echter een ander kleurtje tevoorschijn.

Houten wereldkaart
Niet iedereen vindt een wereldkaart met kraslaag even mooi. Dit kunnen wij ons goed voorstellen, want dit ziet er niet altijd even strak en netjes uit. Wil je enkel een wereldkaart aan de muur wanneer deze een fraaie uitstraling heeft? Kies dan voor een houten wereldkaart. Grote voordeel in vergelijking met een kaart met kraslaag is dat een houten wereldkaart 3D is. Bang dat je op zo’n kaart niet aan kunt geven welke plekken jij allemaal bezocht hebt? Dat is niet nodig. Op een houten wereldkaart van World of Art kun je alle bezochte plaatsen namelijk met pinpoints aangeven.

Wereldbol
Een wereldkaart aan de muur staat niet altijd even mooi. Zo lijkt een kleine wand al snel druk en vol wanneer je er zo’n kaart ophangt. Het kan echter ook zijn dat jij de wanden in jouw woning al vol hebt hangen met andere decoratie. Gelukkig betekent dit niet dat jij niet kunt laten zien hoe reislustig je wel niet bent. Je kunt namelijk ook voor een wereldbol kiezen. Hierop kun je de door jou bezochte landen ook met pinpoints aangeven.

https://www.worldofart.nl/