Smoothiebar huren in heel Nederland

Smoothiebar huren in heel Nederland

  • juli 8, 2020
  • 0 comments

Shakes on Wheels biedt jou de mogelijheid een toffe smoothiebar te huren voor op je werk.

Een smoothie is ideaal om op een laagdrempelige manier je collega’s te verrassen en iets te doen aan vitaliteit.

Smoothies kunnen boordevol suiker zitten en zijn dan eigenlijk helemaal niet zo gezond als je in eerste instantie zou denken. Zeker niet als je op kantoor de hele dag zittend je werk doet.

Een smoothie specialist zoals Shakes on Wheels zorgt ervoor dat de smoothies écht gezond zijn. Dit doen ze bijvoorbeeld door verse groente en gezonde kruiden toe te voegen. 

Op deze manier kunnen smoothies echt bijdrage aan de vitaliteit binnen je bedrijf.

Je kan bij Shakes on Wheels verschillende smoothiebars huren. Zowel qua uistraling als qua formaat, ze hebben altijd een smoothiebar die goed past bij jouw gelegenheid. 

Ook qua menu kunnen ze goed rekening houden met jouw wensen. Zo zijn sommige smoothies echte ‘allemansvrienden’ en andere smoothies zijn dan weer echt voor de fijnproever. Na 6 jaar ervaring zijn ze in staat het smoothie menu precies af te stemmen op jouw publiek.

Smoothiebar op de beurs

Beurzen zijn natuurlijk per uitstek de plek waar je graag positief op wilt vallen met jouw stand. Om een professionele cateraar als Shakes on Wheels op je stand te zetten heeft een aantal voordelen. Zo ontzien zij jou volledig en hoef jij alleen maar om te kijken naar je potentiële leads en klanten. En geeft het jouw stand een enorm gastvrije uitstraling als iedereen die bij je langs komt een heerlijke verse smoothie krijgt. Ook straalt de gezonde uitstraling van smoothies natuurlijk weer af op jou en je bedrijf.

Ben je enthousiast geworden over het huren van een smoothiebar, dan raden wij je aan zeker eens een kijkje te nemen op hun website. Hier vind je alle mogelijkheden tot in detail. En als je niet kan wachten, hun site staat ook nog eens vol met de lekkerste smoothie recepten.

 

 

https://shakesonwheels.nl/