Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Het verbeteren van de akoestiek door AcoustIQ

Het verbeteren van de akoestiek in een ruimte is van groot belang. Dit geldt niet alleen voor concertzalen, maar ook voor vergaderruimtes of andere werkruimtes. Een slechte akoestiek kan funest zijn voor uw werknemers. Daarom is het van belang om de akoestiek te optimaliseren. Dit is iets wat AcoustIQ voor u kan regelen.

Het belang van goede akoestiek

In een ruimte weerkaatst geluid op de oppervlakten. Dit kan er voor zorgen dat een ruimte gaat galmen. Deze galm kan in sterke mate de ervaring van de mensen die in de ruimte verblijven beïnvloeden. Tevens kan het invloed hebben op de communicatie tussen mensen in een ruimte.

Aangezien slechte akoestiek funest kan zijn voor een ruimte, is het van belang dat dit wordt verbeterd. Dit is wetenschappelijk bewezen. Veel bedrijven hebben al voor oplossingen van AcoustIQ gekozen. U kunt de volgende zijn!

Diverse oplossingen

Bij AcoustIQ zijn ze al sinds 1998 bezig met het ontwikkelen van eigen producten en technieken om de akoestiek in ruimtes te verbeteren. Een van deze technieken is een akoestisch plafond (Sprayplan). Deze heeft een korte droogtijd en u kunt de ruimte dus zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Dit is een tijdwinst die u anders kwijt bent.

AcoestIQ blijft zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe producten op het gebied van akoestiek- en geluidsbeheersing. Indien u op zoek bent naar een speciale oplossing, kunt u altijd contact opnemen met AcoestIQ. Zij staan altijd voor u klaar om met u mee te denken naar oplossingen voor de akoestiek van uw ruimte.

Mercuriusweg 5

6971GV Brummen

Tel: 0575 560248

Mail: info@acoustiq.nl

https://www.acoustiq.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat u behandelen door de fysio Vianen

Kickboksen is erg gezond voor het lichaam en de geest!

mediums en paragnosten