Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Wat is een goed adres voor een iPhone X scherm reparatie?

Als het scherm van je iPhone X niet meer wil functioneren, is het tijd voor een nieuw scherm. Dat je scherm niet meer goed functioneert wil gelukkig nog niet zeggen dat je de iPhone in zijn geheel in de prullenbak kunt gooien. Meestal is een scherm reparatie afdoende om voorlopig weer even vooruit te kunnen met je iPhone. Je kunt dus veel geld besparen door te kiezen voor repareren in plaats van een nieuw iPhone te kopen. Een iPhone X scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum is heel betaalbaar en neemt slechts 20 minuten van je tijd in beslag. Je brengt je iPhone eenvoudigweg langs bij een van hun vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout en je staat voor je het weet weer buiten met een gloednieuw scherm. Of stuur je iPhone gewoon naar ze op als je niet in de buurt woont, en ontvang 2 dagen later een gerepareerde telefoon per post weer terug met 12 maanden garantie.

 

Je iPhone weer zo goed als nieuw met een iPhone X scherm reparatie 

In 2017 lanceerde Apple de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X. Alle drie zijn ze uitgerust met een Retina HD Display, maar het display van de iPhone X is met een afmeting van 5,8 inch net wat groter. Door het scherm van rand tot rand te laten lopen heeft Apple het voor elkaar gekregen toch een groter scherm te bieden terwijl de telefoon zelf niet veel groter is. Omdat de iPhone X gebouwd is op veel innovatieve technologieën is hij nog steeds niet verouderd en zijn er nog steeds veel mensen die het apparaat elke dag gebruiken. Aangezien dit model al een aantal jaar meegaat bestaat de kans dat in de loop van de tijd het display door gebruik beschadigd is geraakt of anderszins technische mankementen begint te vertonen. Een iPhone X scherm reparatie kan ervoor zorgen dat je je iPhone X weer een tijdje kunt gebruiken. 

 

Wanneer is het tijd voor een iPhone X scherm reparatie?

Een gebruiksvoorwerp als een iPhone wat je elke dag met je mee neemt, heeft het zwaar te verduren. En dat geldt niet in de laatste plaats voor het display van de iPhone X. Dit onderdeel is niet zomaar een scherm, maar je hebt het ook nodig om te navigeren. Door intensief gebruik kunnen er krassen en barsten op het scherm ontstaan. Afgezien van valschade kan er ook een software probleem optreden waardoor het scherm niet meer wil functioneren, of er kan door impact is mis zijn met de hardware van je display. Wanneer het scherm niet meer wil functioneren als het zou moeten is het tijd voor een iPhone X scherm reparatie.