Bij Het Honingmagazijn koopt u al uw imkerspullen, van rvs staaldraad tot imkerkleding

Bij Het Honingmagazijn koopt u al uw imkerspullen, van rvs staaldraad tot imkerkleding

  • mei 3, 2021
  • 0 comments

Goede kwaliteit rvs staaldraad en imkeronderdelen bij Het Honingmagazijn

Als beginnende of meer ervaren imker heeft u heel wat imkerbenodigdheden nodig. In de webshop van Het Honingmagazijn vindt u een uitgebreid assortiment. Hier slaagt u altijd, of u nu een starterspakket nodig heeft of alleen rvs draad. Het Honingmagazijn wordt al dertien jaar gedreven door ervaren beroepsimkers, die u graag adviseren over de producten. Uiteraard hebben de imkermaterialen een uitstekende kwaliteit en worden ze tegen scherpe prijzen snel geleverd.

Het Honingmagazijn voor rvs draad en een betrouwbaar advies

Leo Gensen, Eric van Leeuwen en zijn dochter Fraukje Bonnema zijn de drijvende krachten achter vakhandel Het Honingmagazijn, die in Epe en Rhenen gevestigd is. Van bijenkasten tot imkerkleding, al deze onmisbare imkerspullen schaft u veilig en snel aan in de webwinkel. Op afspraak is het ook mogelijk om een rondleiding te krijgen in de bijenstal. De imkers staan voor een deskundig advies en leveren bovendien een goede service als uw aankoop niet naar wens is. Bent u van plan bent om zelf bijenramen te maken? Dan kunt u bij Het Honingmagazijn terecht voor rvs staaldraad en diverse soorten honingkamerramen.

De fijnste honingproducten bij Imkervakhandel Het Honingmagazijn

Heeft u vragen over bestuiving en bijenteelt, dan beantwoorden de medewerkers van Imkervakhandel Het Honingmagazijn deze graag. De honingoogst levert natuurlijk ook heerlijke honingproducten op, die u kunt aanschaffen in de winkels of in de webshop. De honing is in de eigen honingslingerruimtes verwerkt tot een smakelijk en eerlijk product, waar u uw vingers bij aflikt. Ook andere honinglekkernijen en honingverzorgingsproducten zijn volop verkrijgbaar bij Het Honingmagazijn.

De producten in de webshop, van rvs staaldraad tot imkergereedschap, zijn voorzien van duidelijke beschrijvingen. Mocht u toch nog vragen hebben, bel of mail de imkers van imkerij Het Honingmagazijn dan gerust voor meer informatie!

https://honingmagazijn.nl/