Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Wacht met laptop kopen tot Black Friday

Wil je een laptop kopen? Dan is het slim om tot Black Friday te wachten, volgens de aanbiedingen website BlackFridayLaptop.nl. Met Black Friday zijn er vaak veel aanbiedingen, waar veel consumenten van profiteren. Maar is het nu eigenlijk wel slim om met Black Friday een laptop te kopen?

De gevaren van een Black Friday laptop aanbieding

Er is een kans dat winkels en bedrijven de prijzen beinvloeden. Hierdoor denk je als consument dat je een goede deal op de kop hebt getikt. Toch is dat dan vaak niet zo. Wanneer we kijken naar prijsgrafieken over de looptijd van een jaar, blijkt het dat producten vlak voor Black Friday duurder worden. De webshops liften de prijzen zo hoog, omdat niemand meer iets koopt de week voor Black Friday. Vervolgen storten de prijzen tijdens Black Friday omlaag, naar het niveau van twee weken eerder.

In principe koop je dan dus geen deal, maar koop je het product voor dezelfde prijs. Er wordt een ‘klein beetje’ met je gedachten gespeeld, omdat het lijkt alsof er een korting van toepassing is. Terwijl dit vaak niet zo is.

Hoe kun je dit voorkomen met Black Friday 2019?

Je kunt dit voorkomen door een goed overzicht te maken van de prijzen twee weken voordat Black Friday begint. Zo heb je een duidelijk overzicht van de prijzen die er waren en gaan komen.

Ik hoor je denken: moet je nu alle laptops gaan vergelijken twee weken voor en tijdens Black Friday zelf? Nee! Dat niet meer. 

De website BlackFridayLaptop.nl houdt dit allemaal voor je bij. Twee weken voor Black Friday van start gaat komen de prijzen van de bekendste en meest verkochte laptops online, aldus de beheerder van Black Friday Laptop. We vroegen hem om een laatste tip:

“De gouden tip om een Black Friday deal op de kop te tikken is door goed in te lezen over de prijs bij verschillende aanbieders. Zowel op Black Friday zelf als ervoor. Doe goed vooronderzoek en zorg dat webshops geen loopje met je nemen door de prijzen aan te passen. Wat je ook kunt doen is een kijkje nemen op onze website natuurlijk!”

Meer informatie en advies over laptops?

Op de website staat ook een handige keuzehulp vermeld. Met de tool kun je direct op de homepagina de perfecte laptop voor jou uitkiezen. Deze tool is speciaal ontwikkeld voor de website, dus maak er gebruik van! 

Voor meer informatie bezoek de website.

https://blackfridaylaptop.nl