Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Vespa Primavera 2017

Het is 2017 en dat betekent nieuwe scootermodellen! Van deze nieuwe scootermodellen is de Vespa Primavera 2017 er een! Vespa heeft weer mooi werk geleverd om van de Vespa Primavera 2017 een zo’n mooi mogelijk en goed model te maken.

 

Zo werd de Vespa Primavera 2017 voorzien van twee nieuwe kleuren, waaronder de kleuren corallo en azzurro. Dit zorgt er natuurlijk weer voor dat de Vespa Primavera alleen al een chique, klassiek en toch vernieuwend uiterlijk krijgt, maar natuurlijk bovenal Vespa blijft (een groot merk dat zich durft te onderscheiden van de concurrentie).

 

Vespa Primavera 2017 technologie

Zelf qua technologie heeft Vespa weer een aantal veranderingen en vetbeteringen aangebracht aan de Vespa Primavera 2017. Zo zijn er per model een aantal leuke toevoegingen of aanpassingen die het model aanzienlijk verbeteren.

 

Een aantal modellen kregen een nieuwe soort voorvering, terwijl andere modellen werden voorzien van een start & stopsysteem, en zijn er veranderingen te zien qua verlichting (led) en het instrumentendisplay. Der veranderingen verschillen per model.

 

Waarom kiezen voor een Vespa Primavera 2017

 

Kies je voor een Vespa Primavera 2017 dan kies je in eerste instantie voor een merk van hoge kwaliteit, maar daarnaast ook voor een scooter van de hoogst mogelijke kwaliteit. Vespa scooters staan erom bekend lang mee te gaan en een prima prijs/kwaliteitsverhouding te hebben en dan hebben we het nog niet eens gehad over de geweldige uitstraling van deze scooters!

 

Wanneer we het wel over de uitstraling hebben, dan zal iedereen het wel met me eens zijn dat je met een Vespa gelijk een plaatje voor het oog koopt. Vespa scooters zijn namelijk opvallend en gaan qua design altijd mee met de mode, of beter gezegd, Vespa scooters zijn eigenlijk de mode en andere merken lopen erachteraan.

 

Er zijn dan ook genoeg redenen te bedenken die het interessant kunnen maken om te kiezen voor een Vespa Primavera.

 

Waar koop je een Vespa Primavera 2017

De Vespa Primavera vind je overal bij de grotere scooterzaken, echter kun je hem online vaak wel een stuk goedkoper aanschaffen en dan heb je vaak ook nog eens een stuk meer keuze qua <a href="%20″ target=”_blank”>Vespa scooter modellen en opties waaruit je kan kiezen!

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/vespa-primavera/

Gerelateerde artikelen

Hippe gellak nagels

Pegamento: innovatie in klantcontact

Eindelijk mogen beginnen met het halen van je rijbewijs