Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

Goedkope sieraden

Ben jij iemand die altijd op zoek is naar de laatste mode trends? Iemand die graag opvallende accessoires gebruikt en daarmee steeds weer de show steelt? Dat is best een dure hobby, dat begrijpen we. We snappen ook best dat je liever voor goedkope sieraden kiest dan voor dure merkartikelen. Uiteindelijk zien mensen de sieraden, niet het prijskaartje! Als je modebewust wilt combineren met prijsbewust kies je voor goedkope sieraden!

 

Welke sieraden zijn goedkoop?

Er zijn enkele kenmerken te noemen die sieraden goedkoop maken:

 

  • Soort materiaal: Kraaltjes zijn goedkoper dan parels, kristallen zijn goedkoper dan diamanten.
  • Afmeting: Grotere sieraden hebben meer materiaal nodig, dus hogere kosten.
  • Design: Een zeer ingewikkeld design zal doorgaans duurder zijn dan een goedkoop design.
  • Waar je koopt: Niet elke winkel hanteert dezelfde prijzen en hetzelfde assortiment. Online kun je vaak goedkope sieraden kopen.
  • Kwaliteit: De afwerking van goedkope sieraden kan minder zijn, of de duurzaamheid van de sieraden. Soms is dat belangrijk, soms ook niet.

 

Goedkope sieraden als accessoire

Wanneer je sieraden ziet als een accessoire om jouw stijl helemaal compleet te maken kun je met goedkope sieraden heel goed uit de voeten. Zeker wanneer je snel verveeld raakt door kleding en sieraden wil je niet zoveel geld uitgeven aan sieraden die volgend seizoen helemaal “not done” zijn. Wanneer je kiest voor goedkope sieraden kun je ook een statement maken. Er zijn niet voor niets sieraden die ze “statement sieraden” noemen. Als je een dure ketting koopt zul je sneller kiezen voor een wat neutraler design, de ketting moet immers bij al jouw kleding passen, nu en in de toekomst.

 

Het goedkope sieraden potje

Krijg je wisselgeld in de winkel? Vang je fooien tijdens je werk of heb je af en toe een leuke meevaller? Geld ziet er leuk uit maar een euromunt als oorbel staat toch niet echt charmant. Gun jezelf een goedkope sieraden potje waar je zonder een extra hypotheek zorgeloos jezelf af en toe heerlijk mee kunt verwennen. Koop een knettergek sieraad die je anders nooit zou dragen, voor één leuke avond. Of goedkope sieraden voor op vakantie, wat maakt het uit als er iets verloren raakt tijdens een kroegentocht? Goedkope sieraden zijn niet alleen leuk, ze geven je ook een vrij gevoel!

https://www.ikbensieraden.nl/