Ace Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mijnbedrijvengids.nl

Vind je het moeilijk om via het internet klanten te genereren voor jouw bedrijf? Mijnbedrijvengids.nl biedt uitkomst! Op deze website kun je jouw bedrijf gratis aanmelden, om toegevoegd te worden aan de database! Volg de tienduizenden bedrijven die jou al voorgingen, en via deze website meerdere klanten per dag krijgen.

Aanmelden

Op Mijnbedrijvengids.nl kun je je dus gratis aanmelden om toegevoegd te worden. Je kiest een bepaalde categorie, waar jouw bedrijf het beste binnenvalt. Zodra je dat hebt gedaan, krijg je de kans om je profiel in te vullen. We hebben niet alleen mogelijkheden erbij gezet van het toevoegen van algemene bedrijfsgegevens – zoals website URL, adres, postcode etc. – maar ook omschrijven van je bedrijf, je ideale klant en waarom men voor jou moet kiezen. 

Waarom dit belangrijk is om in te vullen? Dagelijks hebben wij een paar duizend websitebezoekers op Mijnbedrijvengids.nl. En dus vele potentiële klanten! Zij komen op de website binnen middels Google, of typen direct de URL in. Afgelopen jaren zijn wij druk bezig geweest met de branding van onze website, waardoor de naamsbekendheid is vergroot en men al gauw op onze website op zoek gaat naar type bedrijven die ze op dat moment zoeken.

Klanten van de bedrijvengids

De bedrijven die in onze bedrijvengids staan, merkten al direct een omzetstijging! Doordat het gratis is om aan te melden voor de gids, ontvang je op deze manier dus gratis leads. Potentiële klanten nemen contact met je op en vervolgens kun je hen binnenhalen om voor jouw product / dienst te kiezen. 

Daarnaast is het ook mogelijk om met advertenties te starten op MijnBedrijvengids.nl. Daardoor vervalt dus de gratis deelname, maar krijg je veel meer klikken op je profiel omdat jouw bedrijf continu bovenaan zal staan in een categorie. 

Kijk nu voor meer informatie op onze website.