Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Haal meer uit je website met SEO

Je steekt je hart en ziel in je zaak om een goed product of een prima dienst neer te zetten, maar de klanten kunnen je maar niet bereiken via het internet. Je o-zo mooie website, voorzien van strakke teksten, bereikt maar niet die eerste pagina in Google. Tijd om aan de slag te gaan met SEO linkbuilding.

Professionele SEO
Je zult er vast wel eens van gehoord hebben SEO. Even kort gezegd: SEO is een Engelse afkorting voor zoekmachine optimalisatie. Een goede optimalisatie van je site zorgt voor een betere zichtbaarheid in de gratis resultaten van bijvoorbeeld Google. Bij professionele SEO spelen tal van zaken een rol, waaronder goede, relevante teksten die de bezoekers boeien, een nette structuur van de site en voldoende externe links van goede kwaliteit.

SEO linkbuilding
Het verzamelen van links noemt men link builden. Succesvolle linkbuilding is afhankelijk van vele factoren. Hierbij telt niet de hoeveelheid maar vooral de kwaliteit. Ook variatie, links naar dieper liggende pagina’s en slimme anchor teksten dragen bij aan een gezond linkprofiel.

Daarnaast zijn diverse andere zaken van belang als het gaat effectieve linkbuilding. Wil je weten hoe ook jouw site beter kan scoren? Neem dan eens contact op met een SEO specialist. Zij kunnen je de precies vertellen wat je wel- en vooral ook niet moet doen op het gebied van SEO. Samen kunnen jullie kijken naar een goede strategie of je kiest voor linkbuilding uitbesteden en laat het werk over aan de specialist. Kijk voor meer informatie op www.proseo.nl.