Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Welke merken verkopen veiligheidscilinders?

Wanneer je op zoek gaat naar een veiligheidscilinder, zul je op verschillende merken stuiten. Deze merken zoals Tesa, BKS, DOM en Mauer ontwikkelen en verkopen stuk voor stuk sluittechnieken van de hoogste kwaliteit.

De merken verkopen profielcilinders maar ook de extra beveiligde veiligheidscilinders, die je op verschillende verkooppunten door heel Nederland kunt verkrijgen. Ook online vind je het ruime aanbod aan veiligheidscilinders van deze merken.

Cilinders met kernbeveiliging

Zo is DOM een expert op het gebied van veiligheidscilinders. De veiligheidscilinders hebben altijd een SKG2 of SKG3 keurmerk en zijn ook vaak uitgerust met kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is een speciale techniek die gebruik wordt door inbrekers, maar dankzij deze beveiliging wordt dit onmogelijk gemaakt. De cilinders en bijbehorende sleutels kun je online bestellen en ze worden snel geleverd. Ook het nabestellen is heel eenvoudig en gaat op nummer, zodat veiligheid gegarandeerd is.

Innovatief merk

Ook Tesa is innovatief als het gaat om de ontwikkeling van veiligheidscilinders. Zo verkopen zij onder andere veel dubbele cilinders met kerntrekbeveiliging en boorbelemmering. Zoals gewenst hebben ook de cilinders van Tesa minimaal het SKG2 keurmerk, dat samen met de politie is vastgesteld. Dit maakt Tesa een betrouwbaar merk als je veiligheidscilinders wilt aanschaffen.

Andere merken

Andere merken waar je terecht kunt voor het aanschaffen van een veiligheidscilinder zijn BKS en Mauer, maar ook Nemef en M&C verkopen extra beveiligde cilinders. De Mauer New Wave 5 is bijvoorbeeld uitgerust met de nieuwste beveiligingstechnologie die jouw slot beveiligd voor allerlei inbraakmethodes zoals kerntrekken, lockpicken en klopsleutelen.