Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Hoe kiest u de ideale fauteuil voor uw woonkamer?

Zitten, ontspannen, een boek lezen, praten – na een lange dag op het werk zijn dit enkele van de dingen die we het meest wensen. En waar anders kunnen we al het comfort krijgen dat we nodig hebben dan in een gezellige fauteuil met hoge rug? Met zijn gewatteerde en zachte zitting staat dit icoon van modern design voor schoonheid, grandeur en welzijn. Of het nu gaat om een fauteuil met hoge rug, relaxfauteuil of bedfunctie, dit stuk kan het verschil maken in uw woonkamer. Daarom hebben we een aantal informatie en stijltips voor u verzameld om te beginnen met het creëren van de decoratie van uw dromen. Kijk eens!

Kleine Fauteuil

De kleine fauteuil is gemakkelijk te combineren en kan in verschillende ruimtes van het huis worden gebruikt. Het geheim van een interessante deductie is om te weten hoe je alle meubels en elementen die deel uitmaken van de omgeving kunt harmoniseren. Het kan worden gecombineerd met de bank of een volledig gedurfd ontwerp hebben, waardoor het nog meer opvalt in de decoratie.

Liggende fauteuil

De relaxfauteuil is speciaal ontworpen om ontspanning te bevorderen. Het maakt het mogelijk om de benen voor het lichaam te verlengen. Een goede plaats voor dit type fauteuil is daarom direct voor de televisie. Dit type meubilair is een goede optie om op een comfortabele en aangename manier te genieten van een goede film.

Fauteuil met hoge rug: Klassiek stuk

Een van de meest klassieke en tijdloze stukken is zeker de fauteuil met hoge rug, perfect om je hoofd te ondersteunen en te ontspannen. Deze fauteuil heeft een verstelbare versie en een geïntegreerde voetsteun. Dit type meubilair wordt meestal gebruikt als leesstoel, omdat de hoge rugleuning een hoofdsteun mogelijk maakt.

Leren fauteuil

Als luxeproducten beschouwd, zijn lederen zetels bijzonder populair vanwege hun elegante ontwerp. Synthetisch leer wordt ook veel gebruikt bij de productie van fauteuils. Het voordeel van deze stoel is dat hij zich snel aanpast aan de lichaamstemperatuur, wat resulteert in een veel comfortabeler en gastvrijer type stoel. De keuze van het meest geschikte materiaal hangt af van de functie van de zitting en de persoonlijke smaak en stijl van de inrichting van de ruimte. Het juiste is om een fauteuil te kiezen die past bij het ontwerp van de andere meubels in huis. Het blijft de beste keuze om uw stoelen op locatie te testen. Bezoek eens de showroom van bakers in Eindhoven, hier krijgt u rustig de tijd om de stoelen te testen en desgewenst maatwerk advies.