Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Een vloerluik op maat laat u realiseren door de experts van Linfi

Heeft u er altijd al van gedroomd om een vloerluik op maat te laten maken? In dat geval doet het u zeker goed om de mogelijkheden eens te bekijken die Linfi u te bieden heeft. De elektrische vloerluiken zijn enkel van hoogwaardige kwaliteit en tillen uw interieur direct naar een hoger niveau. Kies bijvoorbeeld voor een vloerluik van glas om die ene fraaie wijnkelder uit te lichten of creëer direct die ene loft sfeer waar u naar streeft.

Een vloerluik op maat is beloopbaar en vooral veilig

Kies u voor bijvoorbeeld een glazen vloerluik, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat het veilig is om er over te lopen. Maakt u zich maar geen zorgen, de luiken van Linfi zijn beloopbaar en vooral veilig. De luik wordt namelijk volledig verzonden in de vloer en er is nooit sprake van uitstekende delen. Het openen en het sluiten van het luik kan enkel met een wandschakelaar en valt de stroom uit in uw woning, dan is het luik nog steeds met de hand te openen.

Neem contact op met de specialisten van Linfi

Ziet u een vloerluik op maat van Linfi wel zitten en bent u erg benieuwd naar wat de mogelijkheden en onmogelijkheden in uw interieur zijn? Wacht in dat geval niet langer en neem vandaag nog contact op met de specialisten van Linfi. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt te allen tijde een passend voorstel voor uw interieur verwachten.