Ace Magazine
Image default
Winkelen

Een nieuw zonnebrillenmerk met grote ambitie

Tom Ford is een van de vele topmerken in de wereld van de zonnebrillen. En dat is niet alleen om de uitstekende kwaliteit zonnebrillen die Ford levert, het gaat ook om ’the looks’. Een zonnebril is meer en meer een mode item geworden, waar het draait om trendy, hip, klasse en stijl. Ford is hier prima op ingesprongen door in zijn modellen altijd retro met het eigentijdse te vermengen.

Tom Ford: veel geleerd bij Gucci

Van 1990 tot 2004 werkte Ford bij Gucci. Velen zeggen dat vooral door zijn komst Gucci werd gered van de ondergang. Door gewaagde, confronterende, en sensuele marketingcampagnes in zijn verkoopstrategie bij Gucci bloeide het bedrijf op en groeide uit tot een ‘multi billion dollar company’. Hij begon in 2005 met zijn eerste collectie zonnebrillen te lanceren: Tom Ford Eyewear kwam de markt op, en hoe!

Tom Ford zonnebrillen

De kwaliteit kenmerkt zich niet alleen door het zonlicht te ‘verduisteren’, maar juist ook door de bescherming van de ogen tegen UV-stralen en het sterke (handgemaakte!) materiaal waarvan de zonnebrillen gemaakt zijn. Het comfort dat je voelt bij het dragen van een Tom Ford zonnebril is ongeëvenaard. De excentrieke, stijlvolle looks van Ford geven je een charismatische uitstraling. Zonnebrillen van Tom Ford staan bekend als extreem luxueus en zijn niet bedoeld voor ‘Jan Modaal’. Hij maakt zijn zonnebrillen voor een select publiek die graag betalen voor stijl en klasse.

Modellen

De drie hoofdmodellen die je bij fuva.nl online kunt bestellen zijn:

  • Aviator: de zonnebril met het druppelvormige glas, verkrijgbaar in verschillende kleuren montuur en glas
  • Wayfarer: de zonnebril met het rechthoekige montuur, met modellen als de Hugh, de Barbara en de Snowdon
  • Oval: zoals de naam al zegt een zonnebril met ovalen montuur en glazen

Een zonnebril van Tom Ford heeft een prijskaartje, maar dan hoor je wel bij de selected few!

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/tom-ford/