Ace Magazine
Image default
Vervoer en transport

Inpaktips van verhuisbedrijf Rotterdam Snelle Jongens

Spannend, u gaat binnenkort verhuizen! Dit betekent dat u al uw spullen moet inpakken voor de verhuizing, maar hoe pakt u dit nou het beste aan? Verhuisbedrijf Rotterdam Snelle Jongens geven u de allerbeste tips zodat er geen zorgen zijn tijdens uw verhuizing en verhuizen makkelijker en sneller gaat dan ooit tevoren. 

Kasten

Wikkel kasten die u wilt verhuizen in met beschermfolie zodat deuren en lades niet open gaan en u lichte stukken gewoon in de kasten kunt laten zitten. Hierdoor komen uw kasten goed aan in uw nieuwe huis en hoeft u lichte items niet apart in te pakken. 

Schroeven en snoeren

Als u meubels uit elkaar haalt, heeft u te maken met een groot aantal schroeven. U kunt deze schroeven het beste in kleine zakjes vervoeren, waarbij u bij elk zakje noteert bij welk meubelstuk ze horen. Daarnaast kunt u snoeren het beste fotograferen in uw oude woning zodat u in uw nieuwe woning precies weet welke kabeltje waarin hoort. 

Kleding

Een groot deel van de spullen die u in moet pakken, zal waarschijnlijk bestaan uit kleding. Hierbij is de eerste gedacht bij mensen om alle kleding een voor een uit de kast te halen, maar dit kan een stuk makkelijker. Zo kunt u gemakkelijk vuilniszakken gebruiken om de kledingstukken samen te binden. Op deze manier kunnen de kledingstukken gemakkelijk in de verhuiswagen geladen worden en in uw nieuwe huis meteen weer zo in de kast gehangen worden. 

Servies

Een ander lastig punt bij de verhuizing wordt altijd gevormd door het breekbare servies en glazen. U wilt natuurlijk wel dat alles weer heel in uw nieuwe woning aan komt. Hierbij kunt u het beste uw servies inpakken met handdoeken zodat deze niet beschadigen. Hiermee slaat u twee vliegen in een klap, want zo verhuist u ook meteen uw handdoeken mee. Daarnaast kunt u uw glazen en ook vazen inpakken met sokken, zodat dit ook extra beschermd wordt. 

Boeken

Veel mensen hebben een groot aantal boeken in huis, die vaak enorm zwaar zijn om te dragen tijdens de verhuizing. Deze boeken kunt u dan ook het beste vervoeren in een grote koffer die gemakkelijk kan rollen. Hierdoor bespaart u een hoop energie en neemt u ook meteen uw koffers mee naar de nieuwe woning. Indien u niet genoeg rolkoffers heeft dan kunt u het beste gebruik maken van speciale dozen voor boeken. 

Hopelijk loopt uw verhuizing op rolletjes met behulp van deze tips van de Snelle Jongens van verhuisbedrijf Rotterdam. Ontdek ook het veelzijdige aanbod van Verhuisbedrijf Rotterdam op www.verhuisbedrijfsnellejongens.nl en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuisbedrijf-rotterdam/