Ace Magazine
Image default
Verbouwen

Aluminium ramen en deuren: de beste keuze, het mooiste design en de best isolerende functie

Aluminium ramen en deuren van Peeters nv, dé raamproducent, staat bekend als toonaangevende speler op de markt van raamprofielen- en systemen in aluminium. De aluminium ramen en deuren worden in België gefabriceerd en behoren tot de top in de aluminium ramenindustrie. Van engineering over extrusie, isolatie, lakwerk en constructie tot plaatsing door de plaatsers van Peeters nv.

Een uitgebreid aanbod alu ramen en deuren

Het aanbod alu ramen en deuren is zeer divers: stijlvol en tijdloos design, zowel in klassieke, strakke, retro of hedendaagse uitvoering. Met trots bieden we ALUK raamprofielen aan. De combinatie van eigen ontwerp, en de expertise van Peeters maakt dat ook uw nieuwe alu ramen en deuren passen in uw individuele visie en huisstijl! Er meer dan 400 RAL-kleuren beschikbaar voor aluminium ramen en deuren. Dit in zowel glanzend, mat of metallic afwerking. In onze showroom tonen wij u met veel trots de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.

Getest op sterkte, enkel topdesigners & steeds 15 jaar systeemgarantie

Aluminium ramen en deuren dragen bij tot de duurzaamheid van uw project of woning. Ze zijn nagenoeg onverslijtbaar, kleurvast, krasvrij en inbraakveilig. Thermische onderbrekingen zorgen voor een complete warmte- en geluidsisolatie. Niet onbelangrijk is dat aluminium ramen zich perfect lenen voor grote raamoppervlakten dankzij de lichte, maar uiterst sterke profielen. Tot slot zijn aluminium ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk.

Aluminium ramen en deuren bieden UF-waarden die in combinatie met isolerend glas leiden tot energiezuinige woningen en gebouwen. De gepatenteerde spidertechnologie van Aluk (Blyweert) gaat nog een stap verder en biedt, via het HI-gamma, isolatiewaarden van een nog hogere kwaliteit.

Goed voor de natuur

Aluminium ramen hebben een positieve ecologische balans, het is immers voor generaties lang en voor 100% te recycleren, mét behoud van zijn oorspronkelijke kwaliteit. Bij de afbraak van aluminium ramen worden alle onderdelen steeds zorgvuldig gescheiden en gerecycleerd door gespecialiseerde bedrijven. Ook productie- en zaagafval komt in het recyclagecircuit terecht.

Interesse in aluminium ramen of deuren? Ontdek talloze projecten en bezoek onze website voor advies en een offerte op maat.

https://www.peeters.com/alu-ramen

Gerelateerde artikelen

Welke is geschikt voor uw kantoor?

Mogelijkheden van pallets voor je buiten meubels

Wat kun je met een bouwstofzuiger?