Ace Magazine
Image default
Internet

Hoe geld te verdienen – Probeer Reseller Web Hosting

Reseller hosting is een vorm van hosting waarbij de accounteigenaar de toegewezen ruimte op de harde schijf en bandbreedte kan gebruiken om websites namens derden te hosten. De wederverkoper koopt de diensten van de webhost in het groot en verkoopt deze vervolgens met winst aan klanten. Een wederverkoper beheert componenten van een webhostingbewerking met behulp van services, infrastructuur en apparatuur die wordt aangeboden door een andere webhostingservice.

Met dit type hosting kan een persoon webhosting-diensten verkopen aan andere personen of bedrijven met behulp van de middelen van andere webhostingbedrijven. Resellers gebruiken meestal speciale reseller-controlepanelen om hostingaccounts op de server te beheren en via deze controlepanelen kunnen ze hun reselleractiviteiten naadloos beheren.

Versio is de beste webhoster ook voor reselling

 

Hosting Resellers kunnen als volgt worden gecategoriseerd:

    De wederverkoper fungeert als verkoopagent voor het webhostingbedrijf. Hostingdiensten en -producten worden door de reseller geadverteerd als services en producten die door het hostingbedrijf worden geleverd. Deze vorm van doorverkoop is meestal affiliate marketing, omdat de reseller wordt betaald op basis van verwijzingen naar de website van het webhostingbedrijf. Klanten kopen rechtstreeks van de website van het webhostingbedrijf, maar de reseller ontvangt een commissiebetaling wanneer klanten de naam van de reseller of het unieke ID vermelden dat hen door het webhostingbedrijf is toegewezen.
    Resellers zijn marketeers voor het hostingbedrijf. In dit type resellerrelatie wordt de service geadverteerd en op de markt gebracht door de reseller als zijnde bij het eigenlijke webhostingbedrijf waarmee ze zijn verbonden. De services worden gekocht via de wederverkoper, maar alle orderafhandeling en ondersteuningsprocessen komen rechtstreeks van het webhostingbedrijf.
    De wederverkopers herformuleren diensten en producten waardoor ze op zichzelf webhostingbedrijven lijken te zijn. In deze categorie verzorgt de wederverkoper verkoop en ondersteuning, maar ‘re-brandt’ de services en producten van het webhostingbedrijf. Een klant koopt webruimte van de wederverkoper die webruimte van het eigenlijke webhostingbedrijf tegen groothandelsprijzen koopt. Klanten nemen contact op met de reseller voor ondersteuning en hebben geen idee dat de reseller niet het webhostingbedrijf is. De reseller runt een succesvol webhostingbedrijf aan de backend van de infrastructuur van het webhostingbedrijf.

Resellerbedrijven vergeleken

Een vergelijking van verschillende webhostingbedrijven zal variaties in startprijzen aan het licht brengen. De vermelde prijzen zijn momenteel de hoogste groothandelsprijzen voor.com-domeinen en hostingpakketten. Sommige andere domeinextensies en hostingpakketten kunnen hoger zijn en de prijzen dalen meestal met volumeaankopen.

Ik zal u adviseren om de bedrijfswebsites te bezoeken voor meer informatie over wat elke domeinnaam / hosting reseller-programma biedt. Er zijn geweldige aanbiedingen en je moet je eigen grondige onderzoek doen voordat je een keuze maakt. De juiste keuze maken is van vitaal belang, want dit betekent succes of falen bij uw resellerbedrijf. U moet het juiste bedrijf kiezen met een goede reputatie in klantenservice en uptime van de dienstverlening.

1. Enom

Met Enom’s Instant reseller tool kunnen domeinnaam resellers hun klanten voorzien van een unieke URL en toegangscode om wijzigingen aan te brengen in de Whois-gegevens van het domein. Resellers kunnen selecteren en hebben controle over welke velden ze hun klanten toegang willen geven. Registratie kan geautomatiseerd of handmatig zijn.

Eerste financiële investering

Elke financiële verplichting van de wederverkoper is minimaal, zonder kosten voor installatie, jaarlijkse kosten $ 99, geen eerste aanbetaling, groothandelsprijzen voor domeinregistratie $ 8,95, website-creatie-tool en SSL-certificaat zijn beide gratis.

Je hebt veel andere tools om uit te kiezen wanneer je doorverkoopt voor de hosting / domeinregistratie van enom.

    Via de API van enom kunnen resellers hun klanten laten registreren en hun domeinen beheren via hun eigen speciale website.
    Als eNom-reseller kunt u uw klanten ook webhosting, webbewaking, SSL-certificaten en andere eNom-producten aanbieden als reseller.

Een websitebouwer, blogware, SSL-certificaten en e-maildiensten behoren tot de diensten die u kunt doorverkopen, evenals domeinnamen.

2. Webxcell Hosting

Webxcell Domains and Hosting is eigendom van The Webxcell Group, Inc. en biedt verschillende resellerpakketten. Webxcell Hosting biedt naast domeinnamen ook andere producten om te verkopen, waaronder hosting, websitebouwers, e-mailplannen, SSL-certificaten, websiteontwerp, corporate branding, gehoste e-mailserver en handelsaccounts.

Eerste financiële investering

Financiële inzet is minimaal, zonder kosten voor installatie, jaarlijkse kosten $ 125, jaarlijkse kosten met API $ 199, geen eerste aanbetaling, groothandelsprijzen voor domeinregistratie $ 8,95, website-creatie tool en SSL-certificaat zijn beide gratis.

3. Wilde Westen

Wild West Domains is eigendom van The Go Daddy Group, Inc. en biedt verschillende resellerpakketten. Ze bieden ook andere producten om door te verkopen naast domeinnamen, inclusief hosting