Ace Magazine
Image default
Geschenken

Een unieke ballonvaart beleving om nooit meer te vergeten

Welke unieke belevenis ik deze week heb meegemaakt? Wel, deze week vloog ik hoog boven de velden in een luchtballon. Ik had een ballonvaart cadeau gekregen en ik moet zeggen, dat was een zeer bijzondere belevenis. Boven in die luchtballon heb je een prachtig zicht op het landschap en het is heel ontspannen. Zeker voor iedereen een aanrader!

Een ballonvaart cadeau

Mijn vrienden hadden me een ballonvaart cadeau gedaan omdat ze wisten dat dit één van mijn dromen was. Bij C-AIR Ballonvaart hadden ze een plekje geboekt. Nadat ik even een kijkje was gaan nemen op de website van het bedrijf, was ik er gerust in. Dit bedrijf is professioneel bezig met ballonvaarten! Omdat ik in het centrum van Antwerpen woon was er een vertrek geregeld in Deurne, makkelijk want zo moest ik me niet ver te verplaatsen om deze ballonvlucht mee te maken.

Ballonvaren als daguitstap

Beschouw een ballonvaart gerust als een daguitstap. Je wordt immers nauw betrokken bij de voorbereidingen van de ballonvlucht. Het optuigen van de ballon heeft voor mij geen geheimen meer. Reken in totaal inclusief vlucht en nakaarten met een glaasje champagne, maar op een 5-tal uur. Ik heb geen idee van de prijs van een ballonvaart, maar je bent er wel een aantal uren mee zoet, dat staat vast. De deskundigheid van de ervaren piloot staat buiten kijf. Al op de grond stak ik enorm veel op over ballonvaren en je merkt dat ze gepassioneerd bezig zijn met hun vak. Een prachtige blik op de wereld onder je.

Wat ik gezien heb die dag? Alles! Natuurlijk heb ik de stad Antwerpen van bovenaf bekeken, maar net zo goed vlogen we over het havengebied richting Waasland waar alles een stuk groener is. De rust die je overvalt als je een ballonvaart onderneemt is fenomenaal. Natuurlijk heb je beter geen hoogtevrees, maar de mand hangt zeer stabiel en je bent dus nooit in paniek. Tijdens een ballonvaart staat het genieten centraal, terwijl de hete lucht best wel wat lawaai maakt.

Ballonvaren is een echte aanrader

Wie ik een ballonvaart kan aanraden? Eigenlijk iedereen die graag eens een heerlijke dag wil beleven. Je bent er een hele dag mee zoet, je kunt het alleen of met vrienden doen en het glaasje achteraf maakt de ervaring van de ballonvlucht helemaal compleet. Er werd me verteld dat je zowat overal in België kunt opstijgen en dat dat amper effect heeft op de prijs van een ballonvlucht.

Je merkt duidelijk dat de zaakvoerder van C-AIR Ballonvaarten heel wat ervaring heeft. Volgens mij is hij ook Belgisch kampioen en heeft hij al heel wat prijzen in de wacht gesleept. Je bent dus in professionele en betrouwbare handen, wat niet onbelangrijk is, hoog in de lucht. Kortom, ballonvaren is een aanrader voor iedereen die eens graag met de voetjes van de grond gaat.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-cadeaubon/