Ace Magazine
Image default
Woningen

Lamelparket-vloeren.nl

Een tijdje geleden ben ik verhuisd naar een woning uit 1990. Echter was de vloer die erin lag niet meer mooi. En dus ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe vloer. Hout heeft altijd mijn voorkeur. En dit vond ik bij Lamelparket-vloeren.nl. Graag leg ik in dit blogartikel uit hoe ik op hen ben gekomen en het eindresultaat. 

Vloerenwinkel gezocht

In mijn zoektocht naar een vloerenwinkel ben ik dus uitgekomen bij Lamelparket-vloeren.nl. In eerste instantie zou ik naar een andere winkel gaan, echter kon ik daar geen mooie vloer vinden. Ook vond ik hun service en klantcontact niet zo goed overkomen en ben ik dus verder gaan zoeken. Na wat gegoogeld te hebben besloot ik langs te gaan bij Lamelparket-vloeren.nl. Op hun website zag ik namelijk een breed scala aan hele mooie vloeren staan voor – in vergelijking met concurrenten – scherpe prijzen! En deze vloeren werden ook nog eens in Nederland gemaakt, wat op mij overkomt als hoge kwaliteit vloeren!

Toen ik langsging bij hen werd ik direct aangesproken door een verkoper. Hij vroeg mij waar ik naar op zoek ben, hoe de woonkamer – waar de vloer moest komen te liggen – eruit ziet en wat ik zelf mooi vind. Zodoende kwamen we uit bij een prachtige visgraat lamelparket vloer. Deze had ik eerder al online gezien en zag er nu nog mooier uit!

Lamelparket leggen

Ik vroeg de verkoper of dat ik deze vloer ook door hen kan laten leggen. Hij gaf aan dat dit er niet standaard bij zit maar ik er wel los bij kan aanschaffen. Daar heb ik voor gekozen en al na een paar weken kwamen de leveranciers van Lamelparket-vloeren.nl bij mij thuis langs om de op maat gemaakte vloer te leggen. Al met al een echte aanrader voor mensen die ook op zoek zijn naar een houten vloer!