Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Meer klanten met Intergids

Wilt u via een online kanaal meer klanten voor uw bedrijf? Meld uw onderneming dan nu gratis aan op Intergids.nl! Deze algemene bedrijvengids trekt duizenden bezoekers per maand waardoor u een grotere kans hebt op nieuwe klanten. Vergeten dure kanalen als Google Ads, adverteren op social media of het inhuren van een SEO-bedrijf. Met Intergids komt u zonder advertentiekosten aan nieuwe klanten!

Honderden bedrijven gingen u voor

Inmiddels zijn er al honderden bedrijven aangesloten op Intergids.nl! Een van onze regels voordat uw bedrijf toegevoegd wordt, is dat er een kwaliteitscontrole wordt gedaan. Daarmee willen wij de kwaliteit waarborgen van onze gids om zodoende alleen kwalitatief hoogwaardige bedrijven erin te hebben staan. Hier hoeft u alleen maar online een vragenlijst in te vullen en een link door te sturen van een extern reviewsysteem waarbij klanten de afgelopen tijd recensies hebben achtergelaten over uw product of dienst. 

Klantervaring

Een van de bedrijven die al vanaf het begin is aangesloten bij Intergids.nl, is FA4 Consultancy. De eigenaar daarvan is zeer tevreden: ‘Ik kan iedere ondernemer aanraden om zijn of haar bedrijf toe te voegen aan de bedrijvengids Intergids.nl. Dit systeem heeft mij in het afgelopen jaar tientallen klanten opgeleverd, zonder dat ik daar zelf vooraf tijd en / of geld in heb hoeven te steken! Het aanmelden gaat zeer gemakkelijk en is niet tijdrovend.’

Overtuigd van de toegevoegde waarde van Intergids? Ga dan nu naar onze website toe en voeg uw bedrijf toe.