Ace Magazine
Image default
Geschenken

Inlegzolen van shoesupply

Webshop schoenen heeft een zeer uitgebreide collectie herenschoenen. De vele merken binnen deze collectie zijn met veel oog voor detail en kwaliteit geselecteerd. Het merendeel van deze schoenen is gemaakt van natuurlijke materialen en biedt veel comfort en ondersteuning. Schoenen heeft een zeer uitgebreide collectie damesschoenen. Het kiezen van inlegzolen is belangrijk om zo natuurlijke blaren te voorkomen. De vele merken binnen deze collectie zijn met veel oog voor detail en kwaliteit geselecteerd. Het merendeel van deze schoenen is gemaakt van natuurlijke materialen en biedt veel comfort en ondersteuning.

Schoenen kopen is maatwerk. Als schoenenspeciaalzaak biedt Schoenen u een uitstekende service met het aanmeten van uw schoenen. We streven ernaar dat de voet en de schoen goed op elkaar afgestemd zijn, waardoor u tevreden en comfortabel de winkel uitloopt.

Kinderschoenen zijn onze grootste specialiteit. Als enige schoenwinkel in de regio Arnhem-Nijmegen hebben wij een zeer uitgebreide collectie kinderschoenen in alle wijdtematen (wijdte 1 t/m 6).

Kindervoeten worden nauwkeurig op gemeten en er wordt kritisch gekeken naar de breedte en omvang van de voet.
Het belang van de verkoop van goed passende kinderschoenen wordt vaak onderschat. uitkomsten van een onlangs gehouden onderzoek liegen er niet om: 61% van de kinderen loopt op schoenen met een verkeerde lengte en 51% op schoenen met een verkeerde breedte!!

Het dragen van niet goed passend schoeisel kan vervormingen aan de voeten veroorzaken. Kindervoetjes groeien schoksgewijs en soms wel drie maten per jaar. Ouders zijn zich hiervan helaas niet altijd bewust.