Ace Magazine
Image default
Vakantie

De beste packing cubes van 2022!

 

Packing cubes, ik gebruik ze al een aantal jaar en heb verschillende soorten geprobeerd. Ik ben keer op keer meer dan tevreden geweest met zoveel structuur en overzicht in een rugzak, weekendtas of koffer. Ik gebruik ze zelfs in mijn koffer tijdens het kamperen. Ik heb er in de loop der jaren meerdere uitgeprobeerd, maar de Sunflake packing cubes zijn waarschijnlijk de beste en zeker niet de duurste.

 

Wat is een Packing Cube?

Je kunt een packing cube zien als een soort afsluitbare zak met ritssluiting. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en in veel verschillende kleuren. Ze zijn meestal doorzichtig, dus je hoeft de cube niet te openen om te zien wat er in welke cube zit. Het idee is dat je door ze te gebruiken al je kleding, accessoires en kleine reisspullen in een tas of koffer kunt opbergen en sorteren. Handig als je een koffer of tas hebt met één of twee grote vakken, je kunt zo je eigen subvakken maken!

 

reismonkey-Packing-cubes-set

Redenen waarom je een Packing Cube zou moeten kopen

Er zijn verschillende redenen waarom je er goed aan doet om packing cubes te gebruiken tijdens jouw reis. Door onze ervaring met packing cubes delen wij graag de voordelen met jou!

  • Het zorgt voor meer overzicht. Na het openen van je tas of koffer kun je gemakkelijk zien welke items waar in je koffer zitten. Als je alles netjes inpakt, zie je in één oogopslag de reisartikelen gegroepeerd in de koffer en vind je je spullen gemakkelijk terug.
  • Meer kofferruimte. Het klinkt misschien als iets wat niet bestaat, maar het is waar. Door deze packing cubes te gebruiken, kun je eigenlijk meer ruimte in je koffer maken, omdat de packing cubes je kleding een soort comprimeren om ruimte te creëren. Het is iets wat iedereen wil!

 

 

Hoeveel packing cubes moet ik kopen?

Dit hangt natuurlijk van meerdere factoren af. Hoe lang reis je, hoe groot is je tas/koffer? Hoe dan ook, hoeveel wil je meenemen? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen bij het zoeken naar packing cubes. We raden echter aan om minimaal 4 packing cubes aan te schaffen. Hiermee kun je in ieder geval de onderkant van de koffer scheiden. Hoe meer packing cubes je in je koffer meeneemt, hoe meer je per zakje kunt aangeven. Als je niet genoeg dobbelstenen hebt, kun je altijd extra sets van 2/3 stuks kopen. Het is ook een persoonlijke voorkeur. Check hoe je je koffer wilt inpakken op een manier die bij jou past.

 

Wil jij nou jouw koffer nog duurzamer inpakken?

Mocht jij het nou leuk vinden om jouw koffer duurzamer te maken, dan kan je ervoor kiezen om jouw huidige producten te vervangen voor duurzame producten. Dit kan variëren van zwembroeken, zeepjes, toilettassen tot onderbroeken, kleding en drinkflessen. Het kan namelijk al enorm veel verschil maken als jij jouw huidige producten vervangt voor een duurzamere variant. Zo ben je bijvoorbeeld minder schadelijk voor het milieu en draag je bij aan een duurzamere wereld. De drinkflessen met rietje zijn daar een goed voorbeeld van. Herbruikbare drinkflessen zijn namelijk beter dan plastic flestjes.

 

Wij wensen jou veel succes met het gebruiken van packing cubes! Laat je ons weten wat je ervan vindt?!

 

 

https://greentourist.nl/