Ace Magazine
Image default
Tweewielers

Bromfiets kopen

Bromfietsen zijn er in vele soorten en maten. Een goede bromfiets kopen is een kwestie van jouw wensen en voorkeuren op een rij zetten. Als je vooral naar het budget kijkt moet je deze drie tips zeker lezen:

 

1. Let op met een tweedehands bromfiets kopen

Als je geld wilt besparen kun je kiezen voor een tweedehands bromfiets kopen. Het voordeel is dat je veel geld kunt besparen, het nadeel is dat je niet weet wat je krijgt. Zeker als je online een tweedehands bromfiets gaat bestellen kun je in de problemen raken. De meeste verkopers geven geen garantie op de bromfiets, als er problemen zijn kan dat flink in de papieren lopen. Je kunt goede tweedehands bromfietsen kopen, kies wel voor een betrouwbare dealer met goede nazorg. Kies bij voorkeur voor een verkooppunt waar je ook vervangende onderdelen en accessoires kunt kopen.

 

2. Goedkope Retro Scooter kopen

Je ziet steeds vaker retro scooters rijden, meestal als snorfiets maar ze zijn ook als bromfiets te leveren. We bedoelen die goedkope bromfietsen met onbekende merken die duidelijk geïnspireerd zijn op de luxe Vespa bromfietsen van vroeger. Je kunt geld uitsparen met deze scooters maar let op, de assemblage laat nogal eens te wensen over, en je kunt niet de nieuwste technologie verwachten. Als je niet op zoek bent naar de beste bromfiets, maar gewoon een leuke bromfiets wilt kopen kies dan voor een online winkel met goede recensies en een betrouwbare service. Informeer eventueel naar het product dat jij op het oog hebt.

 

3. Een elektrische bromfiets kopen

Je moet voor een elektrische bromfiets een stuk meer betalen bij de aanschaf. Maar op de langere duur kun je geld besparen. Elektrisch rijden is niet alleen beter voor het milieu, het is ook nog eens beter voor de portemonnee. Daarnaast is de constructie van een elektrische motor een stuk eenvoudiger dan een motor op benzine, daarmee loop je minder kans op uitval, de onderhoudskosten kunnen een stuk lager uitvallen. Daarbij maken ze minder geluid en elektrisch rijden is beter voor het milieu. Een elektrische bromfiets kopen is zeker het overwegen waard.

 

Dus de drie belangrijke tips bij een goedkope bromfiets kopen:

 

  1. Koop alleen een tweedehands bromfiets als je zeker weet dat deze goed is onderhouden, vraag altijd naar de garantievoorwaarden.
  2. Er zijn leuke Retro Scooters voor weinig geld, kies wel voor een betrouwbare leverancier.
  3. Elektrisch rijden is een investering vooraf, maar kan je op termijn geld uitsparen.
http://www.scootersite.nl/