Ace Magazine
Image default
Telefonie

Apple Reparatie

Apple reparatie

Een Apple reparatie komt bij ons het meeste voor en dat is absoluut niet omdat het slechte apparaten zijn. Maar omdat het de meeste voorkomende apparaten zijn. Iedereen kent wel iemand met een iPhone, iPad of macbook. De Telefoon Reparatie Winkel is een bedrijf dat zich in de jaren heeft gespecialiseerd in het repareren van Apple apparatuur. Bij ons kan je terecht voor een iPhone, iPad of Macbook reparatie. Bij onze winkel in Deurne kan je binnen lopen en wachten tot je Apple reparatie klaar is. Je kan meekijken met onze monteurs of een boekje lezen met een lekker kopje koffie.

Een iPhone reparatie in 30 minuten

Ben je op zoek naar een iPhone X reparatie? De Telefoon Reparatie Winkel is zeker een juiste keuze. We proberen zo open en transparant mogelijk te werken. Vooraf vertellen we je altijd de kosten, zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Je mag met ons meekijken terwijl we jou iPhone X repareren en als je vragen hebt kan je deze tijdens de reparatie stellen. Natuurlijk kan je bij ons met alle iPhone modellen terrecht en niet alleen met een iPhone X. We hebben de meeste onderdelen allemaal op voorraad en zorgen ervoor dat een iPhone reparatie niet langer duurt als 20-40 minuten. Of je nu komt voor een niet scherm, batterij, oplaadconnector of ander onderdeel. Wij helpen je graag.

Duurt een iPad reparatie echt 2 uur?

Kom je bij ons met je beschadigde iPad dan moet je zeker rekening houden met een reparatie tijd van 2 a 3 uur. Een iPad reparatie is heel wat anders als een iPhone of macbook reparatie. De iPads zitten allemaal dicht geplakt met dubbelzijdige tape en dit moet schoongemaakt worden en weer netjes terug worden geplakt. Als dit snel probeert te doen heb je er later altijd last van. Bij De Telefoon Reparatie Winkel staan wij voor perfectie en willen wij de beste reparaties opleveren. Dat lijkt ons niet meer dan logisch.

 

 

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/reparatie/apple