Ace Magazine
Image default
Sport

Medailles of sportbekers bestellen? Maak het persoonlijk!

Kies je als organisatie voor medailles of sportbekers bij het belonen van de deelnemers aan je evenement? Of misschien ga je nog een stapje verder met een kampioensschaal of een wisselbeker? In alle gevallen heb je in ieder geval meer dan genoeg keuze. Van de voet, tot de opdruk en zelfs een persoonlijke boodschap, je kunt het allemaal aanpassen en zo een mooie en unieke prijs samenstellen die de winnaar van jouw evenement waardig is.

Medailles met een persoonlijk tintje bestellen, makkelijker dan je denkt!

Bij sommige wedstrijden kom je prachtige medailles en sportbekers tegen die helemaal zijn ingesteld op het evenement. De datum en de naam van het evenement staan keurig in een graveerplaatje of aan de achterkant van de medaille gedrukt en de hele prijs straalt een zekere prestige uit. En nu komt de grap, wist je dat het heel eenvoudig is om deze medailles te bestellen? Bij de juiste leverancier kun je zelf kiezen welke afbeelding je wilt, welke kleur het lint moet hebben en wat er achterop de medaille komt te staan. Je hebt het allemaal in een paar tellen geregeld!

Sportbekers geven je event net wat meer body

Hetzelfde geldt voor sportbekers. Sportbekers zijn net wat chiquer dan medailles en zeker bij individuele sporten wordt er daarom vaker voor dit soort prijzen gekozen. In plaats van een mooi lint, kies je bij een sportbeker zelf de voet en de boodschap of informatie die op het plaatje komt te staan. Dat is helemaal handig wanneer je een wisselbeker gaat kopen die ieder jaar, of in ieder geval geregeld, van eigenaar veranderd. Je hoeft alleen het plaatje te vervangen, zo makkelijk is het!

Iets speciaals? Overweeg om een kampioensschaal te kopen

Zoek je een wat meer bijzondere prijs voor de winnaars van jouw toernooi, evenement of de landelijke competitie? Dan is een kampioensschaal kopen een goed idee. Kampioensschalen worden in verschillende uitvoeringen al uitgereikt sinds de tijd van de Oude Grieken en zijn een geliefd verzamelobject voor clubs, verenigingen en andere sportteams.